Študent v Gambiji: Midve sva v Afriki, kaj pa ti?

Sobota, 7. 9., je bila dan D! Z Niko sva se odpravili v Gambijo. Ko bereš tole, sva že nekje v Gambiji. Če si slučajno zgrešil prejšnje članke, si lahko prebereš, zakaj sva se odločili za odhod in s katero organizacijo sva šli.

Najine dogodivščine še sledijo, mogoče pa te zanima, kako so potekale priprave. Z eno besedo bi lahko povzeli: Kaotično.

Kaj vzeti s seboj?

Težko rečem, ker sem verjetno veliko pozabila. Najpomembnejši pa so zagotovo denar, lahke obleke, udobni čevlji in nekaj proti komarjem. Če pa te zanima, kaj nujno potrebuješ oziroma kaj mi je zmanjkalo, lahko pričakuješ članek ob koncu potovanja. Zato sledi najinem potovanju.

zmdenost

Kaj naju skrbi in česa se veseliva?

Mene najbolj skrbi, da se bom nekje izgubila in ostala sama, kar se mi prepogosto zgodi že v Ljubljani. Najbolj pa se veselim ljudi. Gambija je znana kor nasmejana obala Afrike, kar pomeni, da nas čaka veliko prijaznih obrazov in širokih nasmehov.

Niko je strah letenja in nervozno pričakuje nov svet. Veseli pa se novih izkušenj, dela z otroki in seveda spoznavanja novih ljudi.

Kako je potekala pot?

Za obe se je začelo z udobno vožnjo v avtu, saj naju bo družina tako pogrešala, da naju je peljala kar do Benetk. Nika se je potem odpravila v Barcelono jaz pa v Bruselj. Naslednji let naju je peljal v Gambijo, kjer sva se končno združili❤️.

Več pa kmalu, spremljaj članke z naslovom Študent v Gambiji v naši rubriki Potopis!

Prejšnji članekZakaj izredni študij?
Naslednji članekKaj če bi bilo opravljanje izpitov in biti študent lahkotno?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.