Katere funkcije mora imeti pametna ura?

Huawei Watch GT 3 Pro

Ali ste tudi vi prepričani, da so pametne ure zaradi sposobnosti spremljanja dejavnosti in zdravja primerne le za aktivne ljudi? Čeprav je res, da sta to njihovi bistveni značilnosti, skrivajo še celo vrsto drugih vsakodnevno uporabnih funkcij. Včasih imajo te bistveno večji vpliv na zadovoljstvo in užitek pri uporabi pametne ure!

Po nakupu nove naprave je vsakič enako. Z navdušenjem spremljamo in preizkušamo njene funkcije. Tako je v primeru pametne ure. Na začetku vsakih pet minut preverimo srčni utrip in število porabljenih kalorij med vabo. Toda hkrati nudijo še mnogo več. Spremljajo nas cel dan in pomagajo pri vsakodnevnih opravilih oziroma težavah, zato je pomembno, da izberemo pravo. Na primer Huawei Watch GT 3 Pro, ki vas bo očarala z videzom in lastnostmi. Tudi tistimi, na katere sprva niste pomislili.

Zanesite se na svojo pametno uro

Ena najosnovnejših lastnosti vsake naprave je njena baterija. Zagotovo ste se že znašli v položaju, da se je baterija izpraznila ob najbolj nemogočem trenutku. Tik pred začetkom tekme, ki ste jo več mesečev načrtovali. Žal pogosto pozabimo, da je treba pametne ure redno polniti. Na srečo uro Huawei Watch GT 3 Pro odlikuje izredna življenjska doba. Baterija večje 46-milimetrske ure nato zdrži do 14 dni uporabe, baterija manjše 43-milimetrske pa do 7 dni.

Vedno bodite pripravljeni

Poleg kapacitete baterije je pomembna lastnost hitrost polnjenja. Še posebej je to pomembno v času poletnih počitnic, ko imamo veliko načrtov in smo ves čas v gibanju ter skoraj nič časa za čakanje, da se baterija napolni. Tudi v tej lastnosti pametne ure Huawei izstopajo. V samo desetih minutah bo napolnjenost baterije večje različice povečana za 25 %, medtem ko bo spet polna v 85 minutah. Obenem polnjenje poteka brezžično na izredno majhni in priročni polnilni postaji.

Podatki na dosegu roke

Večkrat na dan boste preverili obvestila na zaslonu pametne ure ali tega uporabili za zagon športnega načina. Zato je pomembno, da je odličen in hkrati izjemno vzdržljiv. Večja različica nove pametne ure je zato opremljena z 1,43-palčnim (3,6-centimetrskim) zaslonom AMOLED visoke ločljivosti 466 x 466 svetlobnih pik in manjša z 1,32-palčnim (3,4-centimetrskim). Zaslon odlikuje izredno visoka svetilnost, zato je dobro čitljiv na prostem, medtem ko je zaradi visoke razločljivosti izjemno koristen tudi ponoči. Ob sproščajočem večeru ob opazovanju zvezd vam bo ura zagotovila informacije o luninih fazah in celo razdaljo do našega edinega naravnega satelita.

Ko vas bo poleti sonce preveč segrelo, lahko z uro na zapestju brez skrbi skočite v vodo, saj je Huawei Watch GT 3 Pro odporna celo na slano vodo. Ker je zaslon zaščiten s stekleno plastjo iz kristala safirja, je izredno trpežen in odporen proti praskam.

Primerna za vse priložnosti

Z različnimi digitalnimi številčnicami (obrazi ure) boste zlahka svojo uro Huawei prilagodili priložnosti in hkrati poudarili slog ali razpoloženje. Kar je zlasti pomembno poleti, ko se toliko dogaja. Z vedno vklopljenim zaslonom bo pametna ura videti kot tradicionalna in bo elegantni modni dodatek med poročnim slavjem, vrtno zabavo ali rajanjem na plaži. Poleg tega so med številčnicami na voljo tudi bolj klasične, primerne za poslovna srečanja in druge formalne priložnosti. Možnosti je veliko, zato izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.

Na voljo imate še celo vrsto dinamičnih številčnic, ki se spreminjajo glede na čas dneva ali ravni trenutne aktivnosti. Na zaslonu tako lahko spremljate točen čas sončnega vzhoda in zahoda, cvetenje rožnih popkov ali zeleno deteljico zdravja, preko katere vsak dan spremljate svoj napredek glede na načrtovane aktivnosti.

Vsaka funkcije je potrebna, toda kombinacija vseh ustvari edinstveno napravo, kot je Huawei Watch GT 3 Pro – zanesljiva pametna ura, ki postane dnevni pomočnik, osebni trener in privlačni modni dodatek, s katerim pritegnete poglede.

Če želite v celoti izkoristiti vse funkcije in zmogljivosti pametne ure Huawei Watch GT 3 Pro, jo morate povezati s pametnim telefonom, kot sta na primer nedavno predstavljena vrhunska Huawei P50 Pro ali Huawei P50 Pocket, oziroma z na njem nameščeno aplikacijo Zdravje. Na telefonih Huawei je že nameščena, medtem ko jo bodo uporabniki drugih telefonov s sistemom Android našli v trgovini z aplikacijami. Ravno tako ura deluje povezana z Applovimi napravami in operacijskim sistemom iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.