Kdo je kraljevska Robinzonka v oblačilih Royal Robbins

kraljevska robinzonka

Poletje je čas za pustolovščine, raziskovanje narave in osvajanje novih poti. Po nove izkušnje in dogodivščine pa ni treba iti prav daleč. Irena Cerar, ambasadorka kalifornijske znamke oblačil za prosti čas Royal Robbins, svoje poletje preživlja v raziskovanju čudovitih kotičkov slovenske neokrnjene narave: Kozjanskega parka, pragozdov Kočevskega Roga in bregov Mure. Svoje dogodivščine deli v objavah na svojem Facebook profilu z oznako “Kraljevska Robinzonka”, kjer jo lahko spremljate. Irena je v svojem zapisu delila, kako ji na njenih dogodivščinah med raziskovanjem narave oblačila znamke Royal Robbins pomagajo ohranjati udobje in še mnogo več.

Irena je strastna ljubiteljica narave, zato ji udobna, trajnostna in funkcionalna oblačila pomenijo največ. Royal Robbins je blagovna znamka, ki je postala njen zvesti spremljevalec na potovanjih, nastopih in vsakodnevnih potepanjih. V zapisu je poudarila, da ji ni potrebno sklepati kompromisov med udobjem, funkcionalnostjo in videzom. Omogočajo ji svobodo gibanja, kar je ključno pri njenih aktivnostih v naravi. Irena se je osredotočila na svoje najljubše potovalne hlače iz kolekcije Spotless, ki jim ljubeče pravi “brezmadežne popotne hlače” (Spotless Traveler Cargo Pant). Hlače so se izkazale za popolno izbiro za njeno življenje na poti. Ne le, da so neskončno udobne in elastične, temveč se tudi ne mečkajo, kar je pomembno pri dolgih poteh in potovanjih. Poleg tega imajo nastavljivo dolžino hlačnic, kar omogoča prilagajanje glede na različne aktivnosti. Njihov skriti adut je v njihovi enostavni negi. Blago je namreč obdelano s posebno tehnologijo HeiQ Stain Away, ki omogoča, da se morebitne madeže enostavno odstrani z vodo. Navdušena je nad učinkovitostjo te tehnologije, saj to pomeni, da lahko brez skrbi uživa v raziskovanju narave, ne da bi se morala ozirati na morebitne madeže.

Pustolovščina je hrana za Irenino dušo, in nedvomno jo bo s svojimi dogodivščinami izdatno nahranila saj se s poletjem njeni plani še ne končajo. Njeno navdušenje nad naravo in potovanji se odraža v njenih besedah, saj tudi bralce nenehno nagovarja, naj si vzamejo čas in svojemu telesu in duhu privoščijo raziskovanje sveta okoli sebe. Nedvomno je za raziskovanje divjine koristno imeti oblačila, ki so prilagojena aktivnemu življenjskemu slogu, hkrati pa ohranjajo vaš stil in trajnostne vrednote. Irenina izkušnja je navdihujoča in spodbuja k temu, da se podamo na potovanje in raziskovanje narave in ob tem skrb za udobje prepustimo oblačilom.

Spotless Traveler Cargo Pant so na voljo v zeleni, temno modri ali črni barvi, kar omogoča široko paleto možnosti za kombiniranje. Pri nas jih najdete v trgovinah Emporium in Annapurna ter v spletni trgovini www.royalrobbins.eu. Irena je poudarila, da so odlična izbira za vse, ki iščejo trajnostno, udobno in funkcionalno oblačilo za svoje poletne dogodivščine.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.