Obnovljeni telefoni so odlična izbira: Zakaj izbrati RED telefone?

Obnovljeni telefoni
Obnovljeni telefoni Foto: max-kegfire iz iStock

Nakup pametnega telefona je lahko zapleten proces, saj so si po lastnostih in specifikacijah vse bližje v splošnih aspektih. Seveda je še vedno največ odvisno od želja in zmožnosti, saj so cene pametnih telefonov pogosto precej visoko. Ker pa brez telefona v današnjih časih le stežka shajamo, obstaja rešitev. Če smo nekoč prisegali na nove in rabljene telefone, se zdaj ponuja nova možnost. To so obnovljeni telefoni. In zakaj bi izbrali obnovljeni telefon?

Obnovljeni telefon pomeni prihranek pri stroških

Prenovljeni pametni telefoni se običajno prodajajo po nižji ceni v primerjavi s povsem novimi napravami. To ti omogoča, da dobiš visokokakovosten pametni telefon s sodobnimi funkcijami po dostopnejši ceni. Če imaš omejen proračun ali želiš prihraniti denar, je lahko prenovljen pametni telefon pametna izbira.

Zagotovljena je kakovost

Ugledni prodajalci prenovljenih pametnih telefonov naprave pogosto podvržejo strogim postopkom testiranja, pregledov in popravil, preden jih dajo nazaj na trg. To pomeni, da boš verjetno prejel napravo, ki je bila temeljito preverjena glede napak in je v dobrem stanju.

Garancija in podpora sta na visoki ravni

Veliko prenovljenih pametnih telefonov ima garancije, ki ti zagotavljajo raven zaščite in brezskrbnosti. To ti lahko vliva zaupanje, da boš v primeru kakršnih koli težav z napravo kmalu po nakupu lahko prišel do rešitve.

Vpliv na okolje je močno znižan

Nakup prenovljenega pametnega telefona prispeva k zmanjšanju elektronskih odpadkov. Podaljša življenjsko dobo naprave, ki bi sicer lahko končala na odlagališču, s čimer se zmanjša povpraševanje po novi proizvodnji in s tem povezanimi okoljskimi viri.

Dostop do starejših modelov

Prenovljeni pametni telefoni lahko omogočijo dostop do starejših modelov, ki morda ne bodo več na voljo kot nove naprave. To je lahko še posebej koristno, če imate raje določen model z določenimi funkcijami, ki jih novejši modeli morda ne ponujajo.

Zanesljivost obnovljenega telefona

Ugledni prodajalci imajo pogosto vzpostavljene stroge postopke nadzora kakovosti, ki zagotavljajo, da prenovljeni pametni telefoni, ki jih prodajajo, izpolnjujejo določene standarde. To lahko vodi do bolj zanesljive naprave v primerjavi z nakupom rabljenega pametnega telefona pri posameznem prodajalcu.

Minsk, Belarus - December 11, 2019: A man holds a new model apple iphone backside up closeup . Illustrative editorial
Foto: Ivan-balvan iz iStock

Predstavimo primer obnovljenih telefonov

Priljubljena slovenska prodajalna Big Bang nam je priskočila na pomoč pri predstavitvi obnovljenih telefonov. V njihovi raznoliki ponudbi je trenutno na voljo tudi RED iPhone 12 64 GB v beli in črni barvi.

Kaj pomeni kratica RED? Gre za obnovljeno elektronsko napravo oziroma »refurbished electronic device«.

 • Vsak telefon ima QR kodo, ki vodi do diagnostičnega poročila točno tega telefona, tako je za čisto vsak telefon na voljo podrobno poročilo o stanju telefona v trenutku nakupa
 • Kapaciteta baterije je garantirano najmanj 85 %
 • Večina trenutnih znamk obnovljenih telefonov ima oceno ohranjenosti B ali C, RED pa imajo oceno ohranjenosti A ali A+, kar pomeni, da so kot novi, manj ohranjenih telefonov v ponudbo ne dajejo

RED iPhone 12 64 GB črna barva

Zakaj je nakup RED telefona boljša izbira kot nakup od fizičnih oseb na družbenih omrežjih ali portalih za prodajo rabljenih izdelkov?

Ker so preverjeni, testirani in popravljeni tako, da delujejo kot novi in vedno veš, kaj dobiš, ker imaš zraven diagnostično poročilo. Prav tako ima 1 leto garancije in uradni servis v Sloveniji – nakup od fizičnih oseb tega ne nudi, ne veš kaj dobiš, popravila pa so lahko draga.

RED iPhone 12 64 GB

 • 6,1inčni Super Retina XDR zaslon,
 • Keramična zaščita zaslona,
 • A14 Bionic procesor,
 • 12 MP ultra-širokokotna in širokokotna kamera, način slikanja Night mode, način slikanja Deep Fusion, Smart HDR3, 4k Dolby Vision HDR snemanje,
 • 12 MP TrueDepth sprednja kamera z načinom Night mode in 4K Dolby Vision HDR snemanje,
 • IP68,
 • Podpira uporabo MagSafe dodatkov,
 • iOS 14.

RED iPhone 12 64 GB bela barvaObnovljeni telefoni pri Big Bangu so odlična izbira

Kot si že ugotovil, so obnovljeni telefoni odlična alternativa nakupu nove ali rabljene naprave. Ohranili so svojo kakovost, zmogljivost in videz. Big Bang ti med drugim ponuja tudi garancijo na obnovljeno napravo, v svoji ponudbi pa ima trenutno tudi iPhone 12, ki je še dandanes eden najbolj priljubljenih modelov. Skoči na njihovo spletno stran ali pa se oglasi v njihovi fizični poslovalnici ter pomagaj pri ohranjanju planeta in svojih sredstev z RED oziroma obnovljenimi telefoni.

 

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKdo je kraljevska Robinzonka v oblačilih Royal Robbins
Naslednji članekNajbolj pričakovane videoigre do konca leta 2023
eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.