Klub koroških študentov z atraktivno stojnico končno spet na Škisovi tržnici

Grafika z različnimi slikami

V četrtek, 5. maja se je na Kardeljevi ploščadi odvijalo dolgo pričakovano dnevno dogajanje Škisove tržnice. Seveda nismo smeli manjkati tudi aktivisti Kluba koroških študentov!

Stojnica, odeta v oranžno in roza

Naša prelepa stojnica je bila odeta v oranžno in rožnato barvo, s katerimi smo promovirali in vabili mlade na letošnji KKŠ Summer FEST, ki se bo odvijal 12. in 13. avgusta na Poljani pri Prevaljah. Obiskovalcem smo ponudili lokalno koroško Time Brewery pivo in Rooster Spirits viljamovko. Naš predsednik Nejc pa je poskrbel, da so se obiskovalci lahko okrepčali z okusnimi čevapčiči.

Tudi zabavnih aktivnosti ni manjkalo

Pogledi mimoidočih so izražali navdušenost nad našo stojnico, posebej zanimive pa so bile aktivnosti, ki smo jih pripravili za tiste, ki so se ustavili in z nami poklepetali. Na nemi karti koroške regije si moral pokazati, na kateri lokaciji se nahaja Poljana. Če si ugotovil, si dobil zastonj shot. Posebej atraktivna je bila igra s puhastimi žogicami. Kdor je prvi izmed dveh prijateljev v skledo na glavi ujel vse tri žogice, je prejel zastonj festivalsko karto za KKŠ Summer FEST.

Grafika različnih slik nasmejanih študentov
Vir: Klub koroških študentov.

Še prehitro se je končalo …

Potek dnevnega dogajanja nam je hitro minil. Veseli smo bili, da je tudi vreme zdržalo in da nismo rabili biti na dežju. Ker s čevapčiči nismo uspeli zadostiti brbončicam vseh vpletenih, smo veliko ostalih obiskovalcev Škisove tržnice polepili tudi z nalepkami. Še preden pa izrazimo željo, da se z vsemi obiskovalci naše stojnice srečamo tudi naslednje leto, pa upamo, da jih srečamo že letos avgusta!

Grafika različnih slik
Vir: Klub koroških študentov.

Avtorica: Ana Hribernik

info@klub-kks.si | Spletna stran
Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!
Prejšnji članekJurski svet: Prevlada bo trilogijo zaključil blizu Slovenije
Naslednji članekKam po eksotiko?
info@klub-kks.si | Spletna stran
Največja mladinska organizacija na Koroškem, ki že od leta 1952 skrbi za pravice koroških študentk in študentov!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.