KUPLIO se širi v novo državo: Slovenija se ima česa veseliti

Ženska z nakupovalnimi vrečkami
Foto: Unsplash

V tem turbulentnem obdobju ste zagotovo vsaj enkrat oddali naročilo paketa s spleta. Ste našli kupone za popust za naslednji nakup? Ni pomembno, ali popust pri naslednjem nakupu znaša 10 € ali -10 %. Takšna ponudba bo všeč vsem. Ali ste vedeli, da obstajajo tudi podjetja, ki so neposredno specializirana za urejanje kuponov za popust na internetu?

Ženska sedi v nakupovalnem vozičku
Foto: Karsten Winegeart on Unsplash

Za temi »malimi čudeži« v paketih in na internetu je veliko večja zgodba. Spoznajte zgodbo o uspehu mednarodnega podjetja, osredotočenega na trženje kuponov in kod za popust.

Etiketa 50 % na obešalniku z oblekami
Foto: Artem Beliaikin on Unsplash

Za nastankom kuponskega portala Kuplio stoji podjetje BALÍK PLUS, ki je bilo ustanovljeno leta 2012, katerega bistvo je objavljanje atraktivnih kuponov za popust v pakete in revije. V letu 2020 je svoje delovanje razširil na slovenski trg. Kuplio.si je največji iskalnik popustov in kod za popuste ter združuje široko paleto kuponov za popust Je prefinjena, nevsiljiva in izjemno učinkovita oblika spletnega in offline trženja.

Zaslonska slika portala Kuplio

Spletno nakupovanje je zabavno

Do zdaj nismo imeli pojma, da bi nam delo od doma lahko tako koristilo. Da ne omenjamo, da je nakupovanje s portalom www.kuplio.si še toliko bolj zabavno. Je največji iskalnik popustov in kuponov za popust v Sloveniji.

Ali veste, kako je spletno nakupovanje povezano s kuponi? Kadar koli želite prihraniti pri nakupih, posežete po znižanih izdelkih in kuponih, ki ste jih pospravili v denarnico. Nič pa vam ni treba dati na splet.

Preko iskalnika Kuplio.si boste v izbranih e-trgovinah našli veliko večje popuste. Ponuja neomejen nabor možnosti, kjer lahko izbirate popuste in kode ne samo po trgovini, ampak tudi po kategoriji izdelkov.

Na spletni strani najdete številne zanimive e-trgovine s popusti. Big bang popusti je razveselila že veliko kupcev, v ponudbi pa vas čakajo tudi drugi priljubljeni kuponi in kode za popust.

Popusti na portalu Kuplio

Portal zbira informacije o popustih, akcijskih ponudbah v izbranih domačih in tujih spletnih trgovinah. In vse v jasni obliki.

Učinkovita rešitev tudi za podjetja

Če vas zanima sodelovanje z BALÍK PLUS kot podjetje, boste prejeli tudi ogromno ugodnosti. Povečajte promet na vašem spletnem mestu in pridobite nove stranke. To ne bo povečalo le vaše prodaje, temveč tudi prepoznavnost vaše blagovne znamke.

Ženska drži bančno kartico pred prenosnikom
Foto: Pickawood on Unsplash

Poleg tega kot stranka prejmete pasico na domači strani, PPC kampanje, objavo v e-novicah in svoje podjetje lahko predstavite na primer z objavami na družbenih omrežjih.

Ali želite svojo garderobo zamenjati z novo? Ali hrepenite po novem dizajnu vaše dnevne sobe? Ali pa želite povečati obisk na svojem spletnem mestu? Ne odlašajte in raziščite enega največjih iskalnikov popustov in kuponov za popust danes v Sloveniji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.