Logitech Rally modularne 4k videokonferenčne kamere

Logitech je danes oznanil Logitech® Rally, vrhunsko, modularno konferenčno kamero, ki zagotavlja studijsko kvaliteto videa, izjemno čistost zvoka in avtomatizirano videokonferenčno izkušnjo, ki jo lahko prilagodite prostoru, v katerem se srečanje odvija. Rally vključuje Ultra-HD 4K video, modularne zvočne komponente, razširljive funkcije PTZ in sklop tehnologij Logitech RightSense™, ki avtomatično zajame vse ljudi v prostoru, optimizira barvo in svetilnost obrazov ter izboljša čistost glasov, za boljše sestanke. Zaradi modularne zasnove je idealen tako za vsakdanje konferenčne sobe, kot za dvorane, učilnice in večje prostore za sestanke.

“Še pred nekaj leti bi visokokakovostnen video in avdio system, kakršen je Logitech Rally, zlahka bil petmestna naložba,” je povedal Scott Wharton, podpredsednik in generalni direktor pri Logitech Video Collaboration. “S portfeljem izdelkov Rally uporabniki sedaj dobijo vrhunski, modularni sistem, ki zvišuje standard za USB-priključljive AV rešitve – in to samo za del cene ostalih vrhunskih sistemov.”

“Logitech je požel velik uspeh s svojimi cenovno dostopnimi USB konferenčnimi kamerami, ki se dobro obnesejo v tradicionalnih sejnih sobah in nagnetenih prostorih,” je povedal Ira M. Weinstein, upravni partner pri Recon Research. “Vendar pa do sedaj Logitech ni imel vrhunske opcije za večje prostore. S portfeljem izdelkov Rally ima Logitech priložnost, da se na trgu pomakne navzgor in razširi doseg svojega nabora konferenčnih kamer. Na podlagi videnega moram reči, da ima Rally potencial pustiti tak pečat, kot prejšnje Logitechove rešitve za konferenčne kamere.”

Za razliko od tradicionalnih videokonferenčnih sistemov, ima Rally ločene zvočnike in mikrofon. Z namestitvijo zvočnikov blizu zaslona je zvok bolje usklajen z videom, glasovi udeležencev na skrajnem koncu prostora pa prihajajo s sprednje strani sobe, kar ljudje tudi intuitivno pričakujejo.

Zaradi modularnega pristopa je Logitech Rally idealna rešitev za prostore za sestanke praktično vseh velikosti in oblik. Rally kamera ima 4K optiko, inteligentne PTZ funkcije pa zajamejo vsak sedež v prostoru. Ločeni mikrofoni poskrbijo za izredno audio izkušnjo in so bolj učinkoviti pri izločanju hrupa in odmevov. Zvočniki na sprednji strani sobe ponujajo bogatejši zvok od namiznih telefonskih zvočnikov. Premišljena izvedba kablov omogoča razporeditve po meri in integracijo s strani AV strokovnjakov.

 

Vrhunski materiali, poenostavljeni kabli in eleganten industrijski dizajn se dopolnjujejo z arhitekturnimi prostori in visokokakovostnim pohištvom.

Logitech Rally je združljiv s skoraj vsemi videokonferenčnimi storitvami, kot so Microsoft Skype za podjetja, Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Zoom, BlueJeans in še več.

Cene in razpoložljivost

Stranke lahko Logitech Rally kupijo preko prodajnega posrednika Logitech Video Collaboration. Samostojna kamera Logitech Rally bo na voljo letos poleti po predlagani maloprodajni ceni 1.299 $. Sistem Logitech Rally, ki vključuje kamero Rally, namizna in zaslonska zbirališča za kable, zvočnik in ploščico z mikrofonom, pa bo na voljo jeseni po predlagani maloprodajni ceni 1.999 $. Logitech Rally Plus, ki sistemu doda še en zvočnik in ploščico z mikrofonom, bo na voljo po predlagani maloprodajni ceni 2.499 $. Sistem je mogoče razširiti z dodatnimi mikrofonskimi poščicami, ki so na voljo po predlagani maloprodajni ceni 349 $.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.