Na 11. fanfari bomo sestavljali prihodnost!

V Kino Šiška 22. marca  prihaja največja študentska marketinška konferenca pri nas – fanfara.  Konferenca se vsako leto “preobleče” v drugačno temo – letošnja tema je prihodnost. Dotaknili se bomo trendov na področju uporabniške izkušnje, prihodnosti služb, kriptovalut, visoke tehnologije, machine learninga, inovativnih podjetij in drugih področij, kjer prihodnost napoveduje številne spremembe.

Konferenco bodo sestavljali odlični predavatelji med katerimi so food stilistka Sabina Penšek; soustanovitelj platforme Edrgar – Damjan Obal, ki trenutno ustvarja na Norveškem; Ana Lukner Roljič, ki je vodja ABC pospeševalnika v Silicijevi dolini; večkrat nagrajen srbski oblikovalec vizualnih komunikacij Slavimir Stojanović in še mnogi drugi. Celodnevna konferenca bo zajemala 10 predavanj in 2 delavnici, ki bosta na voljo posameznikom, ki se bodo odločili za nakup premium kart. Early bird karte si za že 24 € lahko priklikaš na www.fanfara.si. Karte bodo v prodaji od 22. februarja. Količina early bird kart je omejena.

Po fanfari nas čaka še funfara – najbolj spuzlan after party v mestu!

Želiš doprinesti svoj košček sestavljanke tudi ti? Spremljaj nas na družbenih omrežjih in postani del slike prihodnosti! 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.