Na tem telefonu vam baterije zlepa ne bo zmanjkalo

Huawei Mate 50 Pro

Telefon Huawei Mate 50 Pro je opremljen z vrsto najsodobnejših tehnologij, ki orjejo ledino in uporabnikom prinašajo pametnejšo izkušnjo ter olajšajo življenje. Ena izmed njih je tehnologija SuperEnergy Boosting.

Življenjska doba baterije je opredeljena kot čas, v katerem naprava deluje, preden jo je treba ponovno napolniti. In zadostna življenjska doba baterije je ključnega pomena za vsakega uporabnika telefona. Na žalost je zaradi estetskih zahtev in zahtev, povezanih s prenosljivostjo, večina pametnih telefonov omejena na življenjsko dobo baterije od 1 do 2 dni – to sicer ni malo, ni pa ravno idealno v vseh situacijah.

Obstajajo pa načini, da čim bolj podaljšate življenjsko dobo baterije pametnega telefona. Na primer, posvetite ji nekaj nežne in ljubeče nege tako, da se izognete prekomernemu polnjenju ali daljšemu puščanju mobilne naprave v vročem okolju, vključno z neposredno izpostavljenostjo soncu.

Inovativni način za podaljšanje življenjske dobe baterije

Na telefonu Huawei Mate 50 Pro lahko izkoristite tudi t. i. način za nujne primere (Emergency Mode) z nizko porabo baterije – zasnovan za podaljšanje življenjske dobe baterije, tudi po intenzivni uporabi. Funkcija združuje zmogljivo baterijo z algoritmi EMUI 13 in tehnologijo SuperEnergy Boosting ter je zasnovana tako, da sledi potrebam hitrega življenjskega sloga današnjih uporabnikov.

Način za nujne primere pametno aktivira funkcijo SuperEnergy Boosting, ko raven baterije vašega pametnega telefona pade na 1 % – s tem jo reši pred hitro popolno izpraznitvijo.

Mehanika je sledeča: Ko ima telefon le še 1 % baterije, se aktivira funkcija SuperEnergy Boosting, ki nato pametno združi preostalo baterijo, to pa uporabniku zagotovi daljši čas pripravljenosti oziroma delovanja telefona. Funkcija SuperEnergy Boosting, ki vsebuje tehnologijo črpalke za akumulacijo energije, namreč lahko ponovno polimerizira preostale ione v bateriji s pomočjo posebne in zelo tanke “slamice”.

Še več, funkcija je varna za uporabnika in napravo, saj ustreza certifikacijskemu obsegu Huaweievega cikla polnjenja in praznjenja, je znotraj običajnega območja varnega praznjenja baterije in je skladna z industrijskimi standardi. To je pomembno, saj prevelika izpraznjenost baterije običajno poškoduje napajalno enoto.

Vaš telefon vam bo vedno na voljo v najbolj nujnih trenutkih

Ne glede na to, ali ste se znašli v izrednih razmerah ali preprosto želite, da vaš pametni telefon čim dlje varčuje z energijo, vam tehnologija SuperEnergy Boosting priskoči na pomoč.

Ko se baterija izprazni, se vam ni več treba ukvarjati z motnjami zaradi izgube povezave s prijatelji in družino. Pri pametnem telefonu Huawei Mate 50 Pro se, ko opazite, da vam raven baterije pade na tisti grozljiv 1 %, vključi funkcija SuperEnergy Boosting, ki združi preostalo moč.

V tem načinu za nujne primere lahko vaš telefon pri nizki stopnji energije v bateriji zdrži 3 ure v stanju pripravljenosti ali 12 minut klicev, in to ne da bi pri tem povzročil veliko škodo življenjski dobi baterije.

To z uporabniškega vidika prinaša številne prednosti. Prvič, lahko ste prepričani, da bo vsak zadnji volt v bateriji dobro izkoriščen, če boste morali opraviti klic v sili. Poleg tega 12 minut klicev zagotavlja, da vaši klici v sili trajajo čim dlje. Tako lahko posredujete več informacij po telefonu za reševalce in podobno. Če boste potrebovali, boste imeli tudi več časa, da svoj pametni telefon pripeljete do vira napajanja in ga ponovno napolnite, preden se njegova baterija zmanjša s tistega zadnjega 1 % na čisto ničlo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.