Nov Logitech prezenter za boljše predstavitve

Logitech je predstavil posodobitve programske opreme v svoji kategoriji daljinskih upravljalnikov za predstavitve za upravljalnik Logitech® Spotlight™ Presentation Remote in nov laserski upravljalnik Logitech® R500 Laser Presentation Remote, ki je preprost, zanesljiv in omogoča izjemne predstavitve kjerkoli.

Daljinski upravljalnik Spotlight Presentation Remote je ob lanskoletni izdaji postavil nov standard za izvajanje predstavitev in omogoča označevanje ter povečevanje vsebin na zaslonu na tako privlačen in udaren način, da boste zlahka vsem posredovali svoje sporočilo. S posodobitvijo programske opreme daljinskega upravljalnika Spotlight in izdajo novega laserskega upravljalnika za predstavitve R500 Laser Presentation Remote, Logitech uresničuje svoj cilj pomagati ljudem, da lahko bolje – in samozavestneje – izvajajo predstavitve z orodji, s katerimi bodo na odru videti še bolj strokovni.

»Še naprej izboljšujemo daljinski upravljalnik za predstavitve Spotlight in predstavitveno kategorijo nasploh, da bodo lahko različni predstavitelji izvajali udarnejše predstavitve,« je rekel Anatoliy Polyanker, vodja globalnega portfelja in znamke pri podjetju Logitech. »Naš daljinski upravljalnik Spotlight je najprimernejše orodje za samozavestno in neustrašno izvajanje predstavitev, z novimi posodobitvami pa smo ustregli željam skupnosti in dodali pomembne funkcije za prilagoditev osebnim potrebam.”

Premijski daljinski upravljalnik Spotlight je edinstven, saj lahko digitalni kazalec uporabljate na televizijskih in LED zaslonih, spletnih sestankih in v konfiguraciji z več zasloni. Poveže se z aplikacijo Logitech Presentation, nova posodobitev programske opreme pa bo izboljšala izkušnjo predstaviteljev na naslednja načina:

  • Zamrznitev označenega elementa: brez težav pomaknite označen element na zaslonu kamor koli želite in ga med govorom kar pustite tam.
  • Več prilagoditev s časovnikom: nastavite časovnik v skladu z vašimi potrebami za predstavitev, nakar boste v kratkih intervalih prejemali opozorilne tresljaje. Če pa predavate, lahko nastavite opozorilne tresljaje ob točno določeni uri.

Nov laserski daljinski upravljalnik Logitech R500 Laser Presentation Remote je popolna izbira za fizično vrsto predstavitev s projektorjem, samostoječo tablo ali 3D-modelom. Brez truda boste lahko izvedli predstavitev tudi na oddaljenosti 20 metrov, pa če ste v majhni ali veliki sejni sobi, hkrati pa vključuje rdeč laserski kazalec, ki je preprost za uporabo. Upravljalnik R500 se lahko poveže z vašim računalnikom prek sprejemnika USB ali tehnologije nizke porabe Bluetooth® Low Energy in je združljiv z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS, iOS in Android. Naprava ima tudi zaobljeno obliko, ki se tesno prilega vaši dlani, mehko gumijasto površino in gumbe z grobo površino, zato zagotavlja udoben in varen oprijem za vse velikosti dlani.

Cena in razpoložljivost

Posodobitev aplikacije Logitech Presentation za daljinski upravljalnik Spotlight je brezplačno na voljo na tej povezavi.

Laserski daljinski upravljalnik R500 bo predvidoma na voljo junija 2018 na spletnem mestu Logitech.com in izbranih maloprodajnih trgovinah za priporočeno maloprodajno ceno 49.99 €. Za več informacij o vseh naših predstavitvenih napravah obiščite spletno mesto Logitech.com, naš blog ali pa se povežite z nami prek storitev Facebooku, Instagramu in Twitterju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.