Osupljive značilnosti zapakirane v en pametni telefon

Na včerajšnjem dogodku na sejmu IFA v Nemčiji, na katerem so lansirali novi Honor Play, je predsednik Honorja George Zhao nepričakovano predstavil Honor Magic 2, novi admiralski telefon znamke Honor. Na podlagi uspeha prve generacije telefona Honor Magic, ki se je bil predstavljen leta 2016, se Honor Magic 2 ponaša z inteligentno funkcijo “Magic Slide”, ki uporabnikom nudi popoln pogled na zaslon in z enim drsnim gibom takoj aktivira AI. Naprava je hkrati tudi prvi Honorjev pametni telefon, ki ga poganja procesor Kirin 980.

Honor Magic 2 je zunaj in premika meje pametnih telefonov! vir: Youtube
Honor Magic 2 je zunaj in premika meje pametnih telefonov! vir: iTech

“Predstavitev Magic Honor pred dvema letoma je potrošnikom predstavila prvi koncept pametnega telefona z AI”, je dejal predsednik Honorja George Zhao. “Prva generacija telefonov Honor Magic so bili pametni telefoni, ki so spremenil celotno industrijo. Poleg funkcij AI, s katerimi je telefon resnično pameten, sta čudovita celovita zasnova plošče Honor Magic in zmogljiva 40W podpora za polnjenje, ki je preoblikovala oblikovanje pametnih telefonov, postali merilo za vse pametne telefone. Industrija pametnih telefonov in industrija AI skrbno spremljata razvoj teh futurističnih vodilnih naprav, sedaj pa je prišel Honor Magic 2.”

Inteligentna funkcija Magic Slide je zasnovana tako, da omogoča prikaz celotnega zaslona, ne da bi pri tem bile v ozadje potisnjene druge praktične funkcije. Sprednja kamera, ki je skrita pred pogledi, omogoča skoraj 100-odstotno prikaz dejanske slike ter premaga izziv integracije kamere v brezhibnem dizajn naprave. S tem zagotavlja superiorni vizualni izgled skupaj z uporabnostjo, kar omogoča vrhunsko vizualno doživetje.

Z drsenjem po zgornjem delu zaslona lahko uporabniki takoj aktivirajo vse funkcije AI. Ta oblikovalska inovacija temelji na ergonomiji uporabe telefona.

Poleg tega je najnovejši Magic 2 opremljen z 40W Magic polnilcem, ki omogoča maksimalno hitrost polnjenja baterije. Za dodatno varnost je v pametnem telefonu zagotovljenih tudi 15 nivojev zaščite. Telefon tako lahko samodejno prepozna baterijo, kabel ter polnilnik in šele, ko so vsi trije deli označeni kot varni, se bo zagnal super hitri polnilec.

Telefoni Honor Magic spreminjajo industrijo,
Telefoni Honor Magic spreminjajo industrijo.

Honor je vodilna e-blagovna znamka v okviru skupine Huawei. V skladu s svojim sloganom “Za hrabre” je bila blagovna znamka ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalne generacije z izdelki, optimiziranimi za uporabo interneta, ki nudijo odlično uporabniško izkušnjo, navdihujejo dinamičnost, spodbujajo ustvarjalnost in mlade spodbujajo k doseganju svojih sanj. Sanje ustvarjalcev telefona Honor Magic pa so, da se v naslednjih treh letih uvrsti med pet najboljših blagovnih znamk pametnih telefonov.

Več informacij o znamki in telefonu pa lahko dobiš na spletni strani HiHonor.

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Prejšnji članekVelika Nagrada Belgije: Vettel prekinil dominacijo Mercedesa v Spa-ju
Naslednji članekOsebna izkušnja: katero je najboljše prevozno sredstvo na faks?

Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.