Pijača, ki bo vsak običajen dogodek povzdignila na višji nivo 

Večina ljudi si kozarec penine privošči le ob redkih in posebnih priložnostih. Poroka. Diploma. Rojstni dan. Prazničen večer. Je že res, da bi mu morebiti s pogostejšim pitjem vzeli čar, status posebnega, celo luksuznega. Lahko pa na to pogledate drugače. Penina je tako posebna pijača, da bi z njo preprosto morali slaviti življenje pogosteje. Mar ni prav to bistvo življenja, da v njem kar največkrat počnemo tisto, kar nas osrečuje in dela posebne? Ljudje, ki pijejo penino samo ob tistih priložnostih, ki si jih po njihovo zaslužijo, tako veliko zamujajo, zato vam ponujamo nekaj razlogov, zakaj bi morali opojne mehurčke v svoje življenje vključiti pogosteje:

Pomembno je slaviti preproste reči!

Seveda so velike življenjske prelomnice dragocen razlog za praznovanje, a vsakodnevni trenutki so tisti, ki v resnici lepšajo naša življenja. Povezovanje s sodelavci ob skupnem kosilu, nedeljski družinski piknik na domačem vrtu, sami na umirjen petkov večer na kavču pod mehko odejo. Morda to res niso najbolj vznemirljivi trenutki, so pa zagotovo trenutki, ki nam rišejo nasmeh na obraz, lepšajo in lajšajo hiter tempo vsakdana. Če na njih gledate tako, jih boste z veseljem počastili s kozarčkom penine.

Mehurčki pomirjajo …

V kolikor ste ena izmed tistih oseb, ki redno zahaja na ure joge, da bi se za nekaj ur tedensko odklopila in našla svoj notranji mir, potem imamo za vas pomembno novico: opazovanje plesa mehurčkov v kozarcu ima na nas podobno pomirjajoč učinek. Temu podatku navkljub pa naj joga ali kakšna druga oblika vadbe ostane na vašem seznamu rednih oblik sproščanja.

S penino je vse videti bolj glamurozno

Dodajte penino k vsakemu običajnemu dogodku in v trenutku ga boste povzdignili na višji nivo, v prefinjeno doživetje. Zakaj ne bi ob sendviču srkali kozarca penine? Še več! Zakaj se ne bi sami po uspešnem ali napornem dnevu pocrkljali s kozarčkom mehurčkov? Ne pozabite: morda kdaj ni tako videti, a penina je preprosto vedno dobra ideja!

Konjiška_penina_Zlati_grič
Steklenica Konjeniške penine Zlati grič

Življenje je prekratko!

Življenje je prekratko, da ga ne bi počastili z majhnimi užitki. Nikoli ne veste, s čim vas bo presenetilo, zato je resnično pomembno, da izkoristite vsak trenutek za početje reči, ki vas osrečujejo. Mar ne bo lepo nekoč pogledati nazaj in se spominjati lepih doživetij? Predlagamo, da si kar zdaj, v tem trenutku, vzamete čas zase in v eleganten kozarec natočite živahno konjiško penino Vintage iz Vinske kleti Zlati grič, ki velja za odličen aperitiv in odpelje v svet fantazije in okusa.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.