Polepšaj svojo sobo s personaliziranimi CEWE foto izdelki

Pravijo, da so študentska leta najlepša leta. Ne glede na to, ali si na začetku študija ali absolvent, prepričani smo, da je tvoj telefon poln nepozabnih spominov norih dogodivščin. Izkoristi priložnost – shrani te spomine za vedno, uživaj ob pogledu na svoje najlepše trenutke vsak dan in še tvoja soba bo izgledala noro kul! Namesto dolgočasnih slik tihožitij, klasičnih posterjev ali pa praznih belih sten, uporabi svojo kreativnost in okrasi svojo sobo z lastnimi fotografijami iz izletov, zabav, študijskih projektov in ostalih spontanih trenutkov s sošolci in prijatelji.

Ne skrbi, zate imamo kar nekaj idej, kako svojo sobo povsem enostavno spremeniš v najbolj šik prostor.

Takojšnje fotografije

Smo te tako navdušili, da se boš projekta lotil/a kar takoj? Ni problema, s pomočjo naših CEWE fotokioskov, ki jih najdeš v poslovalnicah dm, Müller in E. Leclerc po celi Sloveniji, lahko svoje najljubše fotografije razviješ v le nekaj trenutkih. Vse kar potrebuješ je le svoj pametni telefon, iz katerega naložiš fotografije preko USB kabla ali Bluetootha. Izbereš le še dimenzijo fotografij, ki jih želiš natisniti – in tiskanje se lahko prične. Ko so fotografije gotove, jih vzameš iz predalčka fotokioska in že lahko hitiš domov okraševat.

CEWE aparat za tiskanje fotografij

Imaš na telefonu preveč fotografij in rabiš nekaj časa, da se odločiš katere razviti? Udobno se zlekni na kavč, v miru izberi fotke in pošlji naročilo na CEWE fotokiosk kar od doma. V roku 15 minut, te bo naročilo čakalo na CEWE fotokiosku, vpišeš le kodo, ki si jo prejel/a ob potrditvi naročila in fotke se takoj pričnejo tiskati.

Na fotografiji spodaj si lahko ogledaš še različne formate, dizajnerske dodatke in oblikovalske predloge za še kreativnejše fotografije.

Fotografije na vrvici na steni

Retro fotografije

Retro je spet ‘in’! Retro fotke dajejo pridih preteklosti, obenem pa so izjemno vsestranske in priročne za uporabo na različne načine. Na voljo so številni filtri, okvirji in kliparti, s katerimi še popestriš svoje fotografije. Naročiš jih lahko prek spleta na spletni strani CEWE, prek CEWE aplikacije na mobilnem telefonu, za neučakane pa je najboljša izbira kar obisk CEWE Fotokioska za takojšni natis fotografij, ki jih najdeš v poslovalnicah dm, Müller in E. Leclerc. Retro fotografije pridejo v paketu po 16, 24 ali celo 32 kosov, zraven pa dobiš še priročno škatlico – seveda v retro stilu.

Ko fotke prejmeš, pusti svojim idejam prosto pot pri postavitvi fotografij. Spodaj si lahko ogledaš enega izmed kreativnih načinov, kako retro fotke razporediti in razstaviti po steni, natančna navodila pa najdeš tukaj.

Fotografije v okvirju nad mizo, ob njej stoji postava, vidna samo ob robu

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Raje shranjuješ spomine v obliki fotoknjige? CEWE FOTOKNJIGA Pure je minimalnistična, praktična in šik. Združuje čist dizajn z enostavnim oblikovanjem v le nekaj klikih, kljub temu pa pušča dovolj svobode za osebno noto. Idealna izbira je za hranjenje spominov s krajših izletov, potovanj, rojstnih dni in študentskih dogodkov.

CEWE FOTOKNJIGA Pure je fotoknjiga na 22 straneh v praktičnem kvadratnem formatu velikosti 15 x 15 cm. Na voljo je v trdi vezavi, z belim ali črnim ozadjem, fotografije pa so digitalno natisnjene na kakovostnem mat papirju. V fotoknjigi je prostora za 22 fotografij.

Je zelo simpatična, prejmeš pa jo v dizajnerskem kartonskem ovitku. Odlično se poda tudi kot okrasek na polički, ob ostalih knjigah, dekoracijah,… Tvoji spomini bodo tako vedno pri roki, da jih pregledaš in podoživiš. Nasmešek na obrazu zagotovoljen!

Fotoknjiga, ki jo roke držijo na mizi

Fotoposter

Imaš v mislih eno prav posebno fotografijo, ki je tvoja daleč najljubša od vseh? Ponosno jo razstavi na steni v večjem formatu in uživaj v nepozabnem spominu vsak dan!

Pisalna miza, nad katero je fotoplatno

Upamo, da smo te z našimi idejami navdušili in inspirirali! Za še več foto nasvetov nas lahko spremljaš tudi na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, z veseljem pa si ogledamo tudi, kako si svojo sobo okrasil/a s fotografijami. Označi nas v svojih objavah – @ceweslovenija, prepričani smo, da bo sobica izgledala prekrasno!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.