Pomembno je, da se tudi pozimi čim več gibljete

Pametna ura Huawei Watch GT 4

Vzemimo, da se le sprehajate. Zanimalo vas bo, kako hitro ste hodili in kolikšno razdaljo ste prehodili. S tem je namreč povezano, kolikšno uslugo ste naredili svojemu telesu in predvsem izboljšanju splošnega počutja.

Važno je, da je sprehod dovolj dolg ter da je hitrost ravno pravšnja, prilagojena ciljem, letom in telesni pripravljenosti. A ker so poledenela tla nevarna, imejte pri sebi dereze, ki jih lahko nataknete na siceršnjo kakovostno in predvsem razmeram prilagojeno obutev, ter pohodne palice. In ne pozabite na zvestega spremljevalca na zapestju, kot je pametna ura Huawei Watch GT 4. Ta ni le osebni beležnik vaših podvigov, ampak tudi zanesljiv vodič do mesta, kjer ste parkirali vozilo. Z njo boste vedno v koraku s časom, poleg tega pa vam bo na zaslonu vedno na voljo aktualna vremenska napoved, kar je v zimskih mesecih še posebej neprecenljivo. Tako boste lahko brezskrbno uživali v vsakem koraku vašega pustolovskega sprehoda.

Nepopisana radost spuščanja bo belih strminah

V zimskem času imate na razpolago raznovrstne športe, med katerimi sta najbolj priljubljena alpsko smučanje in tek na smučeh. Način smučanja pametne ure Watch GT 4 spremlja povprečno hitrost, razdaljo, skupni spust, največji naklon terena, raven kisika v krvi (SpO2), srčni utrip in še nekatere druge podatke, ki so koristni za analizo učinkovitosti. Ura poskrbi tudi za glasovno obveščanje, da vam med smučanjem ni treba gledati na zaslon, in prikazuje vremenske podatke. Ti so še zlasti pomembni, če se odločite za turno smučanje, saj si ne želite, da bi vas slabo vreme ujelo ravno med vzponom na vrh gore.

Hoja navkreber bo poživila telo

Če se smučanju izogibate, lahko že manjša zasnežena vzpetina ponudi obilo užitka. Sankanje ni rezervirano le za najmlajše – dejstvo je, preden se spustite, je treba narediti nekaj korakov navzgor, medtem ko za sabo vlečete sani. Čeprav je med spustom vaša telesna dejavnost morda manjša, bo hoja navkreber poskrbela za svoj delež gibanja.

Vendar pa varnost vedno pride na prvo mesto. Enako kot pri smučanju, je tudi pri sankanju pametno nositi čelado, še posebej, če se spust odvija po daljši poti skozi gozd. Tako boste lahko brezskrbno uživali v sproščujočem in adrenalinskem doživetju spuščanja po strminah, ne glede na starost.

Če nočete biti zunaj, stopite v dvorano

Pametna ura Watch GT 4 podpira še nekaj zimskih športov. Verjetno bob in hokej ne sodita ravno med tiste, ki bi zanimali veliko uporabnikov, se pa drsamo zato lahko vsi. Odsvetujemo sicer drsanje na zamrznjenem bajerju, kajti posledice padca v vodo v primeru da led poči so lahko hude; drsajte raje na dejavnosti primernih, urejenih površinah. Ste morda že slišali za kegljanje na ledu oziroma curling? Tudi ta je lahko eden izmed zimskih športov, s katerim boste razmigali svoje telo in naredili nekaj dobrega zase.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 je narejena, da vam pomaga raziskovati okolico, osvajati nove veščine in iskati meje telesnih sposobnosti. Je idealna spremljevalka, ki bo zabeležila vsak vaš korak in gib ter obenem natančno spremljala vaše zdravje. Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.