4 koraki do študija v tujini, Kako lahko izkoristiš ChatGPT pri študiju, Izposoja videoiger v knjižnicah

Naslovnica revije Študent, januar 2024

Nova številka revije Študent je tu! Januarska izdaja sovpada z letošnjo Informativo, kjer nas lahko tudi najdete. Poiščite našo stojnico in nas pocukajte za rokave. Tam bomo s svojimi revijami, pokovko in novo nagradno igro.

V reviji pa ne spreglejte številnih izvrstnih člankov. Pogledali smo, kakšna bo prihodnost izobraževanja, trike nanoučenja za tiste s pomanjkanjem pozornosti ter kako si uspešno zagotovimo študij v tujini.

Nanizali smo najboljše destinacije in skrite dragulje, ki si jih moraš ogledati v Evropi in po svetu. Med njimi pa smo podrobneje pogledali, ali se bo stolp v Pisi porušil. 🤯

Za aktivnejše smo pripravili izvrstne nasvete za kolesarjenje v snegu. Po takšnih aktivnostih pa bo dobrodošel recept za najboljši ramen.

V kulturno-zabavnem delu pa smo podrobneje pogledali Reggaeton, serijo One Piece, zakaj in kako hiša vedno zmaga v kockanju ter izposojo videoiger v knjižnicah. Raziskali smo tudi, kje je smiselno uporabiti ChatGPT pri študiju in kje je povsem nesmiselno. Nazadnje pa smo pogledali še fenomen manekenke, ki jo je ustvarila umetna inteligenca.

Januarska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox ali shraniš pdf. V komentarjih nam povej, kakšna se ti je zdela letošnja prva številka. Prijetno branje 🙂

Revija Študent, januar 2024   Prenos

Glavni urednik

Prejšnji članekPomembno je, da se tudi pozimi čim več gibljete
Naslednji članekRazpis za vpis v srednje šole 2024/2025
Matjaž Lesjak

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.