Prebudite se z nami v že 11. PR teater

Tudi letos člani študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 11. konferenco za odnose z javnostmi, ki bo letos potekala 18. novembra v virtualni podobi.

Največja študentska konferenca za odnose z javnostmi poznana kot PR teater je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja in spoznavanja novih trendov in nabiranja novih izkušenj iz strani strokovnjakov na PR področju. Je odlična priložnost za vse nadobudne mlade, ki se želijo izpopolniti na tem področju, pri temu pa nabirati nove stike, tako med vrstniki kot med strokovnjaki.

Pokaži strast, povzroči spremembe

Tema letošnjega PR teatra je PRebujenje, saj razumemo, da so v hitro spreminjajočem se svetu edina konstanta spremembe. Udeležencem želimo pomagati, da v sebi prebudijo še neodkrite potenciale ter z njimi presežejo obstoječe meje. Geslo letošnje konference je pokaži strast, povzroči spremembe. S tem geslom želimo vzpodbuditi udeležence, da stopijo v korak z razvojem in se pridružijo renesansi komuniciranja, ki temelji na razumevanju in iskanju alternativnih pristopov.

Za več informacij se lahko obrnete na družbena omrežja Facebook in Instagram, pa tudi na naši spletni strani PR Teater, kjer lahko izveste več o programu in samem poteku letošnjega PR teatra.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing, urednica revije Študent

Prejšnji članekKako poteka omejeno bivanje v študentskih domovih med epidemijo?
Naslednji članekImaš doma staro Ikeino pohištvo? Lahko ga prodaš Ikei!
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing, urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.