Predstavlja se Visoka šola za računovodstvo in finance

Na Visoki šoli za računovodstvo in finance že več kot 10 let ustvarjamo okolje, ki nudi našim študentom strokovni razvoj in pridobivanje kakovostnega znanja, ki ga kasneje uporabljajo pri svojem delu.

Študentom omogočimo širok vpogled v poslovni svet in v poslovanje, ki je temelj za dobro računovodstvo. Opremimo jih s spretnostmi, ki jih potrebujejo, da postanejo celostni finančni svetovalci in si zgradijo obetavno kariero v računovodstvu, financah in managementu. S podajanjem praktičnih znanj, z uglednimi predavatelji, ki prihajajo iz podjetij in državnih institucij, ter inovativnimi pristopi razbijamo miselnost, da je računovodstvo dolgočasno.

Pri dodiplomskih programih Računovodstvo in Računovodstvo in finance dobite ključna znanja, ki odlikujejo dobrega računovodjo, katerega poslanstvo je svetovati poslovodstvu in predstaviti kakovostne informacije za pravilno odločanje. Pri magistrskem študiju Forenzične preiskave v financah in računovodstvu pa se naučite, kako preiskati prevare v financah in računovodstvu.

Prav tako se lahko pohvalimo, saj imamo edini v Sloveniji pridobljeno akreditacijo za izpopolnjevalni enoletni študijski program, kjer pridobite CERTIFIKAT:

  • CPR Certificirani poslovodni računovodja, ki omogoča pridobitev praktičnih znanj s področja oblikovanja predlogov poslovnih odločitev (veliko zanimanja s strani računovodstva in poslovodstva poslovnih subjektov …)
  • CPP Certificirani preiskovalec prevar, ki omogoča pridobitev praktičnih znanj s področja preiskovanja, preprečevanja in odkrivanja prevar na področju financ in računovodstva (veliko zanimanja s strani bančnih uslužbencev, zavarovalnih agentov, varnostnih služb, tožilstva in davčnih uradih …)

Visoka šola za računovodstvo in finance

V letu 2018 smo uspešno predstavili Model za načrtovanje in spremljanje investicij v drago medicinsko opremo – model MDMO. Model je nastal v okviru projekta Po kreativni poti do znanja 2017/2018, ki smo ga izvedli s partnerskimi institucijami Sotočje d. o. o. in Splošno bolnišnico Izola, vključili pa tudi študentki in mentorja z Medicinske fakultete Univerze v Mariboru. Projekt sta sofinancirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru razpisa Projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju – Po kreativni poti do znanja 2017–2020.

Študentje Visoke šole za računovodstvo in finance razpolagajo z bogatim znanjem računovodstva, poslovnih financ in davkov. Njihove strokovne in osebnostne vrline jim omogočajo, da postanejo najtesnejši sodelavci poslovodstva, ki kreativno sodelujejo pri oblikovanju kakovostnih predlogov poslovnih odločitev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.