petek, 25 septembra, 2020
Doma Zabava Glasba Pridi na Jazz Kamp Kranj!

Pridi na Jazz Kamp Kranj!

Jazz Kamp Kranj je namenjen vsem profesionalnim in amaterskim jazz, pop in klasičnim glasbenikom, ki se želite v poletnih dneh izpopolniti na klavirju, kitari, tolkalih, bas kitari, kontrabasu, trobenti, saksofonu, trombonu, v teoriji, harmoniji, branju not, sodelovanju v malih skupinah in v orkestru ter nastopanju.

Jazz Kamp Kranj

Kaj pridobim?

Ob stiku z vrhunskimi jazz in pop glasbeniki iz Slovenije in tujine boš izpopolnil svoje znanje in igranje ter pridobil obilo novih idej za glasbeno ustvarjanje. Če ti je bližje klasična glasba pa boš imel možnost, da se približaš novemu področju in razširiš glasbeno ponudbo za svoje poslušalce ali pa tudi učence.

Kako, kdaj in kje?

Delavnice bodo potekale v obliki individualnih ur ter v manjših zasedbah in v orkestru. Svoje znanje boš imel možnost preizkusiti na večernih jam-sessionih. Jazz Kamp bo potekal deset dni, od 16. 8. 2019 do 25. 8. 2019, vsak dan od 09.00 do 12.30 in od 14.00 do 19.00 ure, ob večerih pa se bo poleg jam-sessionov odvijal tudi mednarodni festival z gosti iz Slovenije in tujine. Delavnice bomo izvajali v prostorih Glasbena šola Kranj, Trubarjev trg 3, Kranj, večerni mednarodni festival bo potekal na vrtu Cafe galerije Pungert, Kranj (na koncu starega dela mesta). Jam sessioni pa bodo potekali v klubu Gostilne Stari Mayr.

Koliko €?

210 € (z 22 % DDV) vključuje prijavo na en glavni inštrument (klavir, bobni, saksofon, kitara, trobenta, trombon, petje, kontrabas oz. bas kitara) in skupinske predmete (improvizacija, teorija, harmonija, ritem in branje not, ansambli, odrsko nastopanje)
105 € prijava na vsak dodatni glavni inštrument (z 22 % DDV)
105 € prijava samo na bobnarsko mojstrsko delavnico (z 22 % DDV)
• za udeležence, ki se prijavijo na celoten program, je bobnarska mojstrska
delavnica že všteta v osnovno ceno.

Kje pa spim?

  • HOSTEL CUKRARNA: cenik nočitev z zajtrkom, vključno s turistično takso in DDV (posebno ugodna ponudba za udeležence Jazz Kampa Kranj, cena po osebi v šest in osem posteljni sobi) – enotna cena za spanje 13,50 €/dan.
  • ACTUM HOTEL: cenik nočitev po ceniku, ki je objavljen na spletni strani ponudnika (v času trajanja JAZZ KAMPA KRANJ 2019 od 16. do 25. 8. 30% popusta na cene iz cenika)
  • DIJAŠKI DOM KRANJ: cenik nočitev po ceniku, ki je objavljen na spletni strani ponudnika.
POZOR! Ekipa Študenta ti tokrat v sodelovanju z Jazz Kamp Kranj podarja 10 % popust! V polje naprijavnici, kjer opišeš svoje glasbene izkušnje ob koncu dodaj besedo “REVIJA ŠTUDENT” in organizator ti bo priznal popust. Popust za plačilo velja, če znesek poravnaš najkasneje do 13. 8. 2019.

To mi delaj!

 

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,229FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,680FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Top 10 filmov po mnenju filmskih režiserjev

Pri filmskem časopisu Sight and Sound vsakih deset let anketirajo filmske kritike, da bi ugotovili, kateri so najboljši filmi vseh časov. Leta 1992 so...

Katere vse posege opravljajo plastični kirurgi? (2. del)

V tem delu se bomo posvetili vsem kirurških in nekirurškim posegom, ki jih kirurgi opravljajo na telesu. Pred tem pa si lahko prebereš prvi...

Moja študijska pot

Od inženirke agronomije do psihoanalitične psihoterapevtke Četrti letnik srednje šole je za dijaka obdobje, ko se odloča o študiju in hkrati o tem, kaj bo...

Odkritje plina na Veneri bi lahko bilo najpomembnejše doslej

Prejšnji teden so znanstveniki naznanili odkritje plina fosfin v ozračju Venere. Upravitelj ameriške vesoljske agencije Nasa Jim Bridenstine je odkritje označil za najpomembnejše odkritje...