Drugi teden festivala TrNOVfest 2019

V drugem tednu TrNOVfesta v Ljubljani so se na odru že zvrstili odlični in znani glasbeniki, ki so množico popeljali čez čudovite poletne glasbene večere.

V torek, 6. avgusta, je tako na festivalu zaigrala znana skupina Zabranjeno pušenje, pred koncertom pa se je vrtel tudi dokumentarni film o njihovih začetkih in glasbeni poti. Navdušena množica se je cel večer gibala v prijetnih jugo rock ritmih. Včeraj zvečer so na odru odmevali metal ritmi slovenske skupine Noctiferia, pridružila pa se jim je tudi novopečena ljubljanska skupina Kiwi Flash, ki jo povezuje ljubezen do rocka in funka.

Seveda pa teden na TrNOVfestu še zdaleč ni zaključen. Danes bo v CSK France Prešeren igrala skupina Manouche. Na svoj račun boste prišli vsi ljubitelji elektro swing glasbe, ki je mešanica elektronske plesne glasbe in t. i. gypsy swinga (manouche), jazzovskega sloga iz dvajsetih in tridesetih let 20. stoletja. Zagotovo se nam obeta prav poseben večer!

Vikend pa bomo jutri (v petek) pričeli z znano slovensko rapersko zasedbo. V Trnovem se nam bosta pridružila Nipke in N’Toko, ki bosta množico ljubiteljev ponesla v ritme rapa in hip hopa. Za žur v sobotnem večeru pa bodo poskrbeli člani rock skupine John F. Doe, ter izvajalci alternativne rock glasbe E-Play, ki prihajajo iz Srbije.Zagotovo je pred nami zanimiv in glasbeno raznolik konec tedna.

V prihodnjem tednu pa prihaja še več znanih glasbenih imen, kot so Drill, Emkej, Crvena Jabuka, Slon in sadež, Zaklonišče prepeva, in še mnogi drugi.

Program TrNOVfesta v drugem in tretjem tednu:

8. avgust: Manouche
9. avgust: Nipke, N’toko
10. avgust: John F. Doe, E-play
12. avgust: Drill, EMKEJ
13. avgust: Crvena jabuka, Seven Days in May
14. avgust: Soul Fingers, SaGaDuDab
15. avgust: Slon in sadež rokenrol orkester
16. avgust: Zaklonišče prepeva, Lusterdam
17. avgust: Sam’s Fever, Hound Dogs

Hitro preveri celoten program na spletni strani CSK FP, kjer lahko kupiš tudi festivalske vstopnice. Za vsako vstopnico iz preprodaje boš na prizorišču dogodka prejel tudi brezplačno pijačo po lastni izbiri.

Zate smo pripravili tudi nagradno igro na Facebooku, v kateri lahko osvojiš karto za katerikoli dogodek na TrNOVfestu v naslednjem tednu! 

Prejšnji članekPridi na Jazz Kamp Kranj!
Naslednji članek10 trikov, da dosežeš vse, kar si želiš v življenju

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.