Pridružite se velikemu natečaju za razvijalce aplikacij!

Apps UP 2022

Huawei vabi razvijalce iz celega sveta, da se prijavijo na natečaj Huawei Global App Innovation Contest (Apps UP) 2022 in se potegujejo za bogate nagrade v skupni vrednosti več kot milijon ameriških dolarjev. Namen natečaja, ki letos poteka pod sloganom »Inovirajmo skupaj«, je spodbuditi razvijalce k ustvarjanju revolucionarnih aplikacij z brezhibno, digitalno in inovativno uporabniško izkušnjo.

Natečaj, ki ga je Huawei organiziral že dvakrat in na katerem je skoraj 10 tisoč razvijalcev izdelalo približno toliko aplikacij, je postal platforma, v okviru katere lahko razvijalci uresničijo svoje sanje na globalni ravni.

»Natečaj organiziramo že tretje leto zapored,« je na predstavitvenem dogodku povedal Wang Yue, predsednik poslovne enote Huaweia za ekosistem aplikativnih storitev v oblaku. »Spodbuditi želimo razvijalcev iz vsega sveta pri razvoju pametnih aplikacij in uporabniških izkušenj za naprave Huawei, ki bodo našim uporabnikom povsod po svetu že zdaj omogočile digitalno prihodnost.«

Sedem kategorij natečaja Apps Up 2022

Prijave na natečaj, ki hkrati poteka v Evropi, Aziji in Pacifiku, Latinski Ameriki, Bližnjem vzhodu in Afriki ter na Kitajskem, so možne od 24. junija. Fazi registracije bodo kasneje sledile še oddaja prispevka, preliminarni izbor, javno glasovanje prek spletne strani natečaja in finalni dogodki po posameznih regijah.

Tekmovalci na letošnjem natečaju se bodo lahko potegovali za številna priznanja. Podelili bodo namreč nagrado za najboljšo aplikacijo, najboljšo igro, najboljšo aplikacijo z družbenim vplivom, za pokrivanje vseh scenarijev in za najboljšo razvijalko. Nagrada za odličnega študenta, kjer se pričakujejo inovativni prispevki obogateni z izkušnjo brezšivne umetne inteligence ter za najboljšo inovacijo HMS, ki v mobilne storitve Huawei integrira nove zmogljivosti sli storitve, bosta letos podeljeni v okviru Kitajske tekmovalne regije.

V nekaterih tekmovalnih regijah bodo podeljene tudi posebne nagrade, katerih namen je lokalizacija ekosistema HMS. Med slednje sodijo nagrade za najboljšo arabsko aplikacijo (regija Bližnji vzhod in Afrika), za najboljšo inovacijo v igri (Latinska Amerika) in nagrada za vzhajajočo zvezdo med aplikacijami v trgovini AppGallery (Azija in Pacifik).

Dodatne spodbude za razvijalce

Za sodelovanje na natečaju se morajo udeleženci prijaviti na natečaj in oddati svoje prispevke prek uradne spletne strani med 24. junijem in 9. oktobrom 2022. Poleg potegovanja za bogate nagrade bodo tekmovalci prejeli vrsto vznemirljivih spodbud, kot so na primer boni za uporabo storitve AppGallery Connect.

Skladno s strategijo brezhibnega z umetno inteligenco podprtega življenja je Huawei oblikoval številne zmogljivosti mobilnih storitev HMS, ki podpirajo vrsto naprav in uporabnikom v različnih primerih rabe nenehno zagotavljajo boljšo življenjsko izkušnjo. Huaweiev ekosistem HMS bo zato še naprej spodbujal in navdihoval razvijalce prek natečaja Apps UP, da bi ti ustavili prelomne aplikacije in storitve, ki bodo izboljšale življenje uporabnikov povsod po svetu.

Dvignite svojo ustvarjalnost z napravami Huawei

Huawei je sicer nedavno predstavil vrsto novih naprav. Najprej je tu napreden zložljiv telefon Mate Xs 2, ki mu sledita telefona srednjega razreda Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90, za zahtevnejše uporabnike inovativna prenosna računalnika MateBook 16s in MateBook D 16 s 16-palčnim zaslonom, tablični računalnik MatePad Paper, ljubitelji glasbe in dobrega zvoka pa bodo pozdravili brezžične slušalke FreeBuds Pro 2.

Več informacij o natečaju Apps Upp 2022.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.