Romantičen sprehod naj bo daljši od 10 tisoč korakov

Ne glede na okoliščine je lahko letošnje valentinovo še bolj unikatno kot kdaj koli prej. Sprehod, telovadba v dvoje ali jutranji tek so lahko romantični in predvsem zdravi načini preživljanja tega dne. Morda še vedno ne veste, s čim bi presenetili partnerja? Dovolite, da vam pri tem pomaga Huawei s kar 20 % popustom pri nakupu slušalk FreeBuds Pro in pametnih ur Watch GT 2 ali Watch Fit.

Valentinovo je odlična priložnost, da presenetite svojega partnerja. Vzemite si čas in izdelajte  podroben načrt, kako boste dan preživeli telesno dejavni s kančkom romantike. Oboje vam bo namreč pognalo kri po žilah in poskrbelo, da vam bo zaigralo v srcu. Pomembno je, da se s partnerjem zbližata, zato mu nikar ne pozabite pokazati, da vam je zanj mar. Poleg tega bo zanj ali zanjo popolno darilo postalo vrhunec dneva izpolnjenega z ljubeznijo.

Ni presenečenje, da je Huawei tudi letos pripravil neverjetno ponudbo za valentinovo, s katero boste preprosteje našli popolno darilo za ljubljeno osebo. Tisti dan se bliža z neverjetno hitrostjo, še malo, pa bo 14. februar, zato z nakupom nikar ne odlašajte.

Ljubezni poln sprehod

Zakaj si ne bi za valentinovo postavila prav posebnega izziva? Dolg sprehod v dvoje. Presenečeni boste, kako zabaven in romantičen je lahko in kako hitro boste naredili 10 tisoč korakov. Da boste na tekočem, kdaj ste jih dosegli, imejte pri sebi pametno uro Watch GT 2 ali Watch Fit, kajti obe natančno beležita vsak korak, ki ga naredite.

Sprehod je zanimiv tudi drugače. Zadajte si cilj, ki ga želita doseči. Morda bližnjo graščino, izletniško točko ali preprosto uživajta v odkrivanju zanimivosti okolice, ki je običajno zaradi hitrega življenjskega sloga ne opazita. Kdorkoli od vaju se bo preizkusil v vlogi načrtovalca sprehoda, naj bo čim bolj inovativen. Razmišljajte, ali se ne bi veljalo zapeljati v bližnji kraj, in o tem, kako jo ali ga boste tam presenetili. Naj bo sprehod na valentinovo tisti trenutek v vajinem življenju, ki si ga bosta vedno z veseljem priklicala v spomin.

Sprejmita izziv

Če sta s partnerjem po naravi tekmovalna, potem bosta valentinovo preživela na svoj, tekmovalen, način. Najdita šport, ki zanima oba, in dan preživita ob ukvarjanju z njim. Čim bolj se potrudita in na koncu primerjajta dosežke. Morda vas bo partner premagal, ampak nikar si tega preveč ne vzemite k srcu. Nenazadnje vas je premagala oseba, ki jo imate radi in ima ona rada vas.

Ne samo dolgi sprehodi, tudi telovadba je preprostejša po zaslugi Huaweijevih pametnih ur. Te z napredno tehnologijo beležijo vsak telesni gib, zabeležene podatke pa lahko v aplikaciji Zdravje delite s partnerjem, s čimer lahko ohranjata visoko raven motivacije. Poleg tega ure spremljajo telesne znake kot sta srčni utrip in raven kisika v krvi in ocenjujejo raven stresa ter kakovost spanja. Ni odveč, da so estetskega videza, ki se zlije z vsakim modnim slogom, in da omogočajo prilagajanje številčnic razpoloženju ali dnevu. Za valentinovo je seveda najbolj primerna številčnica navdihnjena z ljubeznijo.

Tek v ritmu ljubezni

Začeti dan v ritmu najljubših romantičnih skladb zveni kot idealni začetek vsakega dneva, ne samo dneva svetega Valentina. Skupni tek je odlična ideja. Vendar če oba rada izstopata iz območja udobja, čemu ne bi poskusila nekaj novega? Plezanje po zamrznjeni steni, potop v ledeno mrzlo jezero, delanje snežaka ali turno smučanje. Vse je mogoče, če vas partner podpira, in če se avanture lotita skupaj. Med skupno vadbo oziroma športno dejavnostjo telo sprošča hormone ljubezni, endorfine in oksitocine, ki izboljšajo razpoloženje in pomagajo poglobiti odnos. Šport ni le zdrav, dober je tudi za ljubezen.

Da bodo skupne vadbe nemotene, bodo poskrbele brezžične slušalke FreeBuds Pro. Ko se boste z ljubeznijo svojega življenja pogovarjali preko telefona, vas zaradi pametnega dušenja hrup ne bo motil. Še več. Popolnoma se boste lahko prepustili njenemu ali njegovemu glasu. Poleg tega slušalke omogočajo popolno prostoročno rabo, kar pride prav med vadbo, ko oba uživata med poslušanjem vajinih najljubših skladb.

Povezljive z vsemi telefoni in tablicami

Pametne ure serije Watch GT 2 in Watch Fit, kakor tudi slušalke FreeBuds Pro lahko uporabite v povezavi s pametnimi telefoni z operacijskima sistemoma Android ali iOS. Odlično pa se seveda vse naprave razumejo s pametnimi telefoni Huawei, kot sta Huawei P smart 2021 ali najnovejši Huawei Mate 40 Pro. Utrip ljubezni boste zato občutili brez kakršnih koli omejitev.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.