Samsung predstavlja novo linijo vgradnih aparatov

Samsung introduces connected life and new features at EuroCucina 2024

S poudarkom na brezhibni povezljivosti med napravami in inovativnimi novimi izdelki Samsung prikazuje izboljšave, ki jih prinaša v življenjski slog strank

Podjetje Samsung Electronics je napovedalo predstavitev svoje nove vrhunske kuhinje in življenjskega sloga kot del nenehnega zavzemanja za povezano domače življenje na sejmu EuroCucina 2024. Sejem, ki se odvija v Milanu, je eden največjih mednarodnih kuhinjskih dogodkov in bo potekal od 16. do 21. aprila v Rho Fiera Milano. Samsung bo ta dogodek izkoristil za prikaz, kako bo povezljivost med več napravami, kot tudi inovativne funkcije novih vgradnih izdelkov, spremenila vsakdanje življenje doma.

»Navdušen sem, da lahko obiskovalcem pokažem, kaj smo ustvarili na sejmu EuroCucina, po globalni predstavitvi Dobrodošli v BESPOKE AI pred dvema tednoma,« je povedal Moohyung Lee, EVP in vodja skupine za uporabniško izkušnjo Digital Appliances (DA) pri podjetju Samsung Electronics. »Verjamemo, da bo povezljivost med napravami življenje uporabnikov dvignila na novo raven. Poleg tega želimo, da stranke najdejo različne funkcije novih vgrajenih izdelkov, ki jim bodo pomagale v vsakdanjem življenju. Upam, da bodo obiskovalci razstavnega prostora uživali v teh novih spremembah, ki jih Samsung prinaša na EuroCucino.«

Razstavni prostor Samsung na EuroCucina vabi obiskovalce v glavne cone, ki jih sestavljajo Bespoke AI in premium vgrajena kuhinja. Predvsem v coni kuhinje namerava Samsung predstaviti tri nove vgradne izdelke, ki ustrezajo evropskemu življenjskemu slogu in prinašajo številne nove inovativne funkcije.​​

Razširitev povezljivosti med napravami

Potovanje po paviljonu Samsung se začne z Bespoke AI cono, ki prikazuje razširitev povezljivosti naprav. Vključuje omrežno izkušnjo, ki obstaja ne samo v kuhinji, ampak tudi v preostalem delu doma, kar pomaga narediti uporabnikovo življenje preprosto in intuitivno, pri čemer je potreba po uporabniškem vodenju močno zmanjšana.

Samsung introduces connected life and new features at EuroCucina 2024

Samsung izpostavlja izboljšano uporabniško izkušnjo z uporabo več zaslonov. Ključne komponente povezanega doma so AI ​​Family Hub™ in AI Home ter 17,8-centimetrski (7-palčni) zaslon, vgrajen v pralni in sušilni stroj Bespoke AI Laundry Combo™ ter indukcijsko kuhalno ploščo Anyplace Induction. Uporabniki lahko z uporabo vgrajenih zaslonov dobijo koristne informacije o sami napravi ali prejmejo telefonski klic neposredno na Bespoke AI Laundry Combo™ med pranjem perila. Najpomembnejši del pa je, da zasloni prek ekosistema SmartThings omogočajo napravam povezavo z drugimi napravami in nadzor nad njimi, kar uporabnikom omogoča večje udobje.

Lep primer tega je SmartThings 3D Map View, tridimenzionalna perspektiva doma, ki locira povezane naprave Samsung po vsej hiši in poenostavi dejanja, kot je izklop povezanih naprav in preverjanje njihove porabe energije.

Na razstavnem prostoru so pripravljeni tudi različni scenariji resničnega življenja. V določenem načinu, kot je naprimer način SmartThings Energy Away, samodejno izklopi izbrane, določene naprave, ko uporabniki niso doma. Poleg tega predstavlja tudi rešitve za varčevanje z energijo, ki temeljijo na SmartThings Energy. Z optimalnim polnjenjem se robotski sesalnik napolni le do 60 % v času največje obremenitve, medtem ko optimalno razporejanje samodejno načrtuje cikel pomivalnega stroja v času izven večje obremenitve.

Z uporabo funkcije Calm Onboarding Samsung že od samega začetka omogoča boljšo uporabniško izkušnjo in raziskovanje ekosistema SmartThings. Ko kupci kupijo izdelek s svojim računom Samsung, SmartThings sledi, kje je dostava, in se samodejno poveže z njim, ne da bi ga morali uporabniki namestiti ročno na svojem domu. Poudariti je treba, da varnost povezanih naprav spremlja večkrat nagrajena platforma Samsung Knox.

Vgradni gospodinjski aparati za različne življenjske sloge

Na evropskem trgu je Samsung dodatno okrepil položaj svoje blagovne znamke z uvedbo vgradnih modelov, vključno s hladilniki, pomivalnimi stroji, indukcijskimi kuhalnimi ploščami in pečicami, ter uvedbo inovativnih funkcij, kot je AI Pro Cooking. Samsung v coni Premium vgradnih kuhinj predstavlja tri nove izdelke, ki bodo zagotovili prisotnost njegove blagovne znamke na trgu vgradnih kuhinj. Ti izdelki imajo zmožnost uporabe umetne inteligence in nadgrajeno funkcionalnost ter potrošnikom zagotavljajo veliko prilagodljivost pri konfiguraciji njihovih vgradnih kuhinj.

Zelo širok hladilnik z zamrzovalnikom spodaj z oznako BRB6500D je prvi široki model v Samsung portfelju vgradnih hladilnikov. Zahvaljujoč Wi-Fi povezljivosti lahko uporabniki zmanjšajo porabo električne energije do 10 % z načinom SmartThings AI Energy. Uporabniki lahko tudi spremljajo porabo energije in ocenijo višino mesečnega računa. Če račun preseže vnaprej določen znesek, lahko način varčevanja z energijo uporabnikom pomaga pri varčevanju z energijo s spreminjanjem hitrosti kompresorja in pogostosti cikla odmrzovanja. Kar zadeva ohranjanje svežine živil, sistem Twin Cooling™ zagotavlja, da živila ostanejo sveža dlje s spreminjanjem temperature in vlažnosti v hladilniku in zamrzovalniku z uporabo neodvisnih uparjalnikov in ventilatorjev.

Novost je tudi Anyplace Induction, indukcijska plošča, ki je bila prikazana na globalnem dogodku Dobrodošli v BESPOKE AI. Kot pove ime, Anyplace Induction uporabnikom omogoča prilagodljivo kuhanje kjerkoli na kuhalni plošči. To prilagodljivost omogoča 22 pravokotnih plošč, ki obsežno pokrivajo kuhalno ploščo. Zmanjšuje “mrtve cone” in tako naredi večjo kuhalno površino kot običajna indukcijska plošča Samsung s štirimi krogi. Poleg tega Inteligentno zaznavanje posode (Intelligent Pan Detection) pomaga uporabnikom postaviti lonce in ponve, kamor želijo. Indukcija uporablja 76 senzorjev za inteligentno prepoznavanje loncev in ponev ter prikaz njihove lokacije na začetnem zaslonu. To uporabnikom omogoča izbiro kuhališč in nastavitev temperatur glede na to, kaj kuhajo. Poleg teh funkcija Anyplace Induction vključuje tudi lastnosti, kot je steklo proti praskam, ki ima izjemno stopnjo trdote 8 po Mohsovi lestvici. S to stopnjo trdote je manj verjetno, da bodo na površini ostale sledi, ko uporabniki premikajo posodo ali jo čistijo, zaradi česar je posoda dolgotrajna in lažja za vzdrževanje. Izdelek naj bi bil v Evropi na voljo v drugi polovici leta 2024.

Samsung novi energijsko učinkovit pomivalni stroj, ki je prav tako razstavljen na EuroCucina 2024, je najnovejši model, ki prinaša visoko energetsko učinkovitost pri pomivanju posode. Pomivalni stroj z energijskimi nalepkami A/B vključuje sistem WaterJet Clean™, ki zagotavlja intenzivno čiščenje iz vseh kotov in izboljšuje energetsko učinkovitost. Deluje z ravnjo hrupa le 41 dB pri uporabi programa Ekstra tiho (Extra Silence). Poleg tega lahko s povezljivostjo SmartThings uporabniki prihranijo dodatno energijo v vsakdanjem življenju. Energijski način SmartThings AI proaktivno spremlja vašo porabo energije in predvideva njeno stalno porabo. Uporabniki lahko vklopijo način varčevanja z energijo, če se zdi, da mesečni račun za elektriko preseže njihov cilj. Pomivalni stroj s programom Pots & Pans porabi do 23 % manj energije, zniža temperaturo glavnega pomivanja in vročega izpiranja, hkrati pa podaljša čas cikla. Drsna vrata Kitchen Fit™ pa poskrbijo, da se pomivalni stroj harmonično prilega sodobnim kuhinjam. Zahvaljujoč drsnemu tečaju se lahko vrata v celoti odprejo brez rezanja spodnjega podstavka, kar pomeni, da se spodnja linija vrat neopazno nadaljuje z vrati kuhinjske omare.

Kakovost in sodelovanje zdaj in v prihodnje

Samsung si prizadeva ohraniti kakovost izdelkov in zagotoviti boljše rezultate. Zato razvija tehnologije za prenos te zaveze v funkcije izdelkov, kot sta AI Ecobubble™, ki zmanjšuje porabo energije pralnega stroja, in Manj mikrovlaken (Less Microfiber™) filter in cikel, ki zmanjšuje emisije mikroplastike v vodi pralnega stroja.

Kot del svojih stalnih prizadevanj Samsung predstavlja svoja najnovejša prizadevanja obiskovalcem na EuroCucina 2024. Podjetje je še posebej osredotočeno na sodelovanje z uporabo SmartThings Energy. Samsung je aktivno sodeloval pri projektih, katerih končni cilj je ustvariti Net Zero Home. SmartThings Energy združuje te projekte, da zagotovi stalen nadzor in spremljanje porabe energije v domu. Prav tako se lahko sinhronizira s programom, kot je Demand Response (DR), ki samodejno prilagodi način delovanja povezanih naprav, ko se sproži dogodek DR. Samsung se zavezuje, da bo razširil svoje sodelovanje po vsem svetu, da bi potrošnikom pomagal napredovati na njihovi poti do energetsko učinkovitega načina življenja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.