Samsung v partnerstvu z ligami za deskanje, rolkanje in brejkanje, da bi proslavil in podprl njihove športne skupnosti na poti do Pariza 2024

road to Paris

Nova partnerstva s Svetovno surfersko ligo (World Surf League), Ulično ligo za skateboarding (Street League Skateboarding) in Pro brejkersko turnejo (Pro Breaking Tour), ki temeljijo na skupnih vrednotah in spoštovanju, poosebljajo prepričanje znamke, da Odprtost vedno zmaga.

Ljubljana, 27. marec 2024 – Podjetje Samsung Electronics, svetovni olimpijski in paraolimpijski partner, je najavilo tri nove odnose, ki nadaljujejo dolgoletno podporo športu in globoko zakoreninjeno vrednoto odprtosti te blagovne znamke. V okviru sodelovanja bo Samsung sodeloval z organizacijami Svetovna surferska liga (WSL), Ulična liga za skateboarding (SLS) in Pro brejkerska turneja (PBT), da bi na poti do Pariza 2024 in pozneje proslavil športe deskanja, rolkanja in brejkanja ter njihove skupnosti. 

Kot je bilo objavljeno v začetku leta, je uradni slogan Samsunga za olimpijske in paraolimpijske igre Pariz 2024 Odprtost vedno zmaga, ki izraža prepričanje znamke, da z odprtim umom vsaka nova izkušnja postane pomemben dosežek, ki odpira nove perspektive in neskončne možnosti. Ti trije športi, vsak od njih zgrajen na podlagi skupnih vrednot in spoštovanja, poosebljajo duha Odprtost vedno zmaga, Samsung pa je zavezan podpirati njihove navdihujoče in tesno povezane skupnosti.

»Čeprav so deskanje, rolkanje in brejkanje edinstveni, imajo skupno osnovo,« je dejala Stephanie Choi, izvršna direktorica in vodja marketinga za mobilna doživetja pri podjetju Samsung Electronics. »Odprta miselnost za preizkušanje novih stvari, odločenost premikati meje mogočega in kultura vključevanja, ki sprejema vse, so v osrčju vsakega športa. Te lastnosti so nekaj, do česar tudi mi v podjetju Samsung čutimo strast, zato smo počaščeni, da lahko podpremo te tri organizacije in njihove športnike ter prepoznamo njihove skupnosti, ne le ob nadaljevanju odštevanja do Pariza 2024, temveč tudi ob njihovem vsakodnevnem prizadevanju, da odprejo svoje športe svetu.«

Samsung bo sodeloval s športniki WSL, SLS in PBT ter navijaško bazo na ključnih dogodkih na poti do iger. Ta partnerstva bodo zaživela tudi z novo pobudo za sodelovanje, ki bo namenjena poudarjanju ikoničnih osebnosti in subkultur vsake skupnosti ter njihovih edinstvenih zgodb in bo predstavljena aprila. 

»Ponosni smo, da lahko v sodelovanju s podjetjem Samsung predstavimo naše neverjetne športnike in njihovo pot do Pariza 2024 in Tahitija,« je dejal Tim Greenberg, podpredsednik WSL za strategijo vsebin in produkcijo. »Skupaj bomo proslavili edinstveno kulturo, skupnosti in športnike v tem pomembnem ter razburljivem letu za ta šport.«

»Naša organizacija je bila ustanovljena z namenom spodbujanja priljubljenosti in sprejemanja uličnega rolkanja po vsem svetu,« je povedal Matt Rodriguez, generalni direktor SLS. »Te vrednote živimo vsak dan in zelo smo veseli, da lahko sodelujemo z blagovno znamko Samsung, ki se v svojem bistvu osredotoča na odprtost in vključenost. Skupaj bomo okrepili našo platformo, podprli našo skupnost in okrepili naše skupno prepričanje o odprtosti.«

road to Paris

»V zadnjem desetletju od ustanovitve naše turneje smo bili priča neverjetnemu razvoju našega športa in kulture,« je dejal Chris Wright, znan tudi kot CrosOne, ustanovitelj PBT. »Velika pohvala fantom in dekletom, ki vsak dan premikajo meje ustvarjalnosti in samoizražanja. Zdaj se pripravljamo na to, da se z olimpijskim debijem vpišemo v zgodovino, in veseli nas, da je Samsung sodeloval pri krepitvi tega ključnega trenutka na poti našega športa.« 

Dodatne podrobnosti o pobudi skupnosti in partnerskih dejavnostih bodo objavljene v prihodnjih tednih.

 

 ###

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O sodelovanju podjetja Samsung na olimpijskih igrah

Samsung je svetovni olimpijski partner od zimskih olimpijskih iger v Naganu 1998. Športniki in navijači že več kot 25 let zaupajo transformativni mobilni tehnologiji Samsung, da delijo olimpijskega duha po vsem svetu in še naprej oblikujejo digitalno prihodnost olimpijskih iger v Parizu 2024 in onstran. Predanost podjetja olimpijskemu gibanju se kmalu sooča s četrtim desetletjem partnerstva in se razteza do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028. Samsung namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G, bodo spremenile kako svet doživlja olimpijske igre.

O sodelovanju podjetja Samsung na paraolimpijskih igrah

Samsung je svetovni partner Mednarodnega paraolimpijskega komiteja (IPC) v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme. Od zimskih paraolimpijskih iger v Torinu 2006 je podjetje ponosno podpiralo paraolimpijsko gibanje in omogočilo športnikom in oboževalcem po vsem svetu, da delijo navdušenje in navdih iger prek Samsung transformativne mobilne tehnologije. Zavezanost podjetja Samsung paraolimpijskim igram bo razširjena vse do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028 in se bo praznovala z inovativnimi mobilnimi in računalniškimi izkušnjami, ki jih poganjajo namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G.

O Svetovni surferski ligi (World Surf League)

Svetovna surferska liga (WSL) je svetovni dom tekmovalnega deskanja, ki že od leta 1976 krona svetovne prvake in predstavlja najboljše surfanje na svetu. Svetovna liga WSL skrbi za globalno tekmovalno okolje in postavlja standarde za elitne dosežke v najbolj dinamičnem športnem okolju. WSL je trdno zavezana svojim vrednotam in daje prednost zaščiti oceana, enakosti in bogati dediščini tega športa, hkrati pa se zavzema za napredek in inovacije. Za več informacij obiščite WorldSurfLeague.com.

O Ulični ligi za skateboarding (Street League Skateboarding)

Ulična liga za skateboarding (SLS) je od svoje ustanovitve leta 2010 ulično rolkanje iz zbirke neodvisnih samostojnih dogodkov razvila v priznano globalno serijo. Kot pionirji vrhunskega kvalifikacijskega sistema in tekmovalnega formata v uličnem skateboardingu SLS ponuja pot od amaterja do profesionalca in ustvarja vznemirljive dogodke v živo po vsem svetu. SLS Championship Tour je priznana kot najpomembnejše svetovno profesionalno tekmovanje v uličnem rolkanju. Dogodki potekajo na po meri zgrajenih, enkratnih, certificiranih prizoriščih SLS v večjih mestih po vsem svetu, kjer najboljši v tem športu tekmujejo za najvišje vložke. Za več informacij obiščite StreetLeague.com.

O Pro brejkerski turneji (Pro Breaking Tour)

Pro brejkerska turneja je v ospredju pri spodbujanju brejkinga, saj gosti vrhunske tekmovalne dogodke, ki slavijo umetniškost, atletskost in kulturno dediščino te plesne oblike. Z natančno organiziranimi tekmovanji želimo brejkerjem zagotoviti dinamično platformo za predstavitev njihovih talentov, hkrati pa spodbujati skupnost, ki temelji na spoštovanju, enotnosti in ustvarjalnem izražanju. Naše poslanstvo je izpostaviti živahnost brejkerjev na svetovnem prizorišču in spodbujati rast ter spoštovanje tega dinamičnega elementa hiphop kulture. Za več informacij obiščite ProBreakingtour.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.