Samsung z Janjo Garnbret na Olimpijskih igrah Pariz 2024

Ljubljana, 28. marec 2024 – Podjetje Samsung Electronics z veseljem najavlja partnerstvo s slovensko športno plezalko Janjo Garnbret za prihajajoče poletne Olimpijske igre Pariz 2024.

Janja Garnbret, slovenska športna junakinja, ki slovi po svojih izjemnih dosežkih v športnem plezanju, je postala sinonim za izjemnost in odprtost v športu. Kot prva ženska olimpijska zmagovalka v plezanju je Janja osvojila srca po vsem svetu s svojim navdihujočim pristopom in neprekosljivimi dosežki. Z rekordnim številom zlatih medalj na tekmovanjih je postavila nove standarde v svetu športnega plezanja.

»Odprtost zame pomeni pozitiven odnos do nečesa novega. Čeprav imam rada svojo rutino, ne dovolim, da bi ta preglasila mojo odprtost za preizkušanje novih stvari,« je Janja povedala o pomenu odprtosti, ki je njena temeljna filozofija tako v športu kot tudi v vsakdanjem življenju. 

SAMSUNG_Janja_Garnbret

Prav tako je odprtost ključnega pomena za podjetje Samsung. Odprtost vedno zmaga je slogan, ki odraža zavezanost podjetja olimpijskemu gibanju in poudarja vrednote enotnosti, vključenosti, raznolikosti, spoštovanja in enakosti. Podjetje Samsung je že 30 let privrženo podpori športa in olimpijskega gibanja. Partnerstvo z Janjo Garnbret pa to dolgoletno zgodbo le še nadgrajuje. 

Temeljne olimpijske vrednote, kot so enotnost, vključenost, raznolikost, spoštovanje in enakost, so v jedru delovanja podjetja Samsung. Hkrati podjetje omogoča tudi napredek s pomočjo tehnologije, ki je ključnega pomena za analizo, razumevanje in izboljšanje športnih dosežkov, obenem pa je nepogrešljiva za povezovanje športnikov in navijačev po vsem svetu.

SAMSUNG_Janja_Garnbret

Povezovanje tehnologije in športa je bistveno za uspeh, kar potrjuje tudi Janja in pravi: »Časi, ko ste za analizo usposabljanja potrebovali zapletene sisteme ali kamere, so že zdavnaj minili. Ključnega pomena je, da imate naprave pri sebi in jih lahko takoj uporabite. To mi pomaga, da najdem svoje šibke točke ali možnosti za izboljšanje. Poleg tega je telefon moj stalni spremljevalec v vsakdanjem življenju in povezava z domom, ko sem na poti. Hkrati hrani moj dnevnik v slikah in mi včasih pomaga, da ne pozabim stvari, ki so se zgodile v zelo hitrem tempu življenja.«

Skupaj z Janjo bomo zastopali vrednote odprtosti, inovacij in vrhunskega športa na največjem športnem dogodku leta Olimpijskih igrah Pariz 2024. Veselimo se dosežkov športnikov in vseh užitkov, ki jih bodo s svojimi izjemnimi predstavami prinesli oboževalcem po vsem svetu.

SAMSUNG_Janja_Garnbret

 ###

O podjetju Samsung Electronics

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O sodelovanju podjetja Samsung na olimpijskih igrah

Samsung je svetovni olimpijski partner od zimskih olimpijskih iger v Naganu 1998. Športniki in navijači že več kot 25 let zaupajo transformativni mobilni tehnologiji Samsung, da delijo olimpijskega duha po vsem svetu in še naprej oblikujejo digitalno prihodnost olimpijskih iger v Parizu 2024 in onstran. Predanost podjetja olimpijskemu gibanju se kmalu sooča s četrtim desetletjem partnerstva in se razteza do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028. Samsung namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G, bodo spremenile kako svet doživlja olimpijske igre.

O sodelovanju podjetja Samsung na paraolimpijskih igrah

Samsung je svetovni partner Mednarodnega paraolimpijskega komiteja (IPC) v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme. Od zimskih paraolimpijskih iger v Torinu 2006 je podjetje ponosno podpiralo paraolimpijsko gibanje in omogočilo športnikom in oboževalcem po vsem svetu, da delijo navdušenje in navdih iger prek Samsung transformativne mobilne tehnologije. Zavezanost podjetja Samsung paraolimpijskim igram bo razširjena vse do olimpijskih iger v Los Angelesu leta 2028 in se bo praznovala z inovativnimi mobilnimi in računalniškimi izkušnjami, ki jih poganjajo namenske inovacije v kategoriji brezžične komunikacije in računalniške opreme, vključno z opremo, ki vključuje umetno inteligenco, virtualno resničnost, razširjeno resničnost in 5G.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.