Nov razpis Univerze na Primorskem

Univerza na Primorskem
Univerza na Primorskem Foto: on upr

Univerza na Primorskem v letu 2024 razpisuje štiri prosta mesta za mlade raziskovalce, ki se bodo usposabljali za poklic raziskovalca in opravljali doktorski študij na UP, na podlagi pogodbe o zaposlitvi za poln delovni čas, za dobo do štirih let.

Mladi raziskovalci Univerze na Primorskem

Kandidati morajo imeti zaključen študijski program druge stopnje v zadnjih štirih letih in povprečno oceno vseh izpitov in vaj, vključno z oceno magistrskega dela vsaj 8.

Kandidati se lahko prijavijo za usposabljanje pri naslednjih mentorjih, na raziskovalnih področjih in v okviru matičnih raziskovalnih programov UP. Pri vsakem mentorju bo izbran en mladi raziskovalec.

  • Michel Lavrauw – matematika
  • Enes Pasalic – matematika
  • Aleksander Janeš – upravne in organizacijske vede
  • Nejc Šarabon – šport

Kandidati morajo oddati prijave in priloge do vključno 15. 6. 2024, do konca dneva. Več informacij najdeš v objavi razpisa za mlade raziskovalce UP.

Kaj so mladi raziskovalci?

Namen instrumenta mladih raziskovalcev je izobraziti in usposobiti nove generacije raziskovalcev. Mladi raziskovalci bodo kadrovsko pomladili raziskovalne skupine na Univerzi na Primorskem (UP) in v raziskovalni prostor doprinesli sveže ideje in pristope, ki bodo v prihodnjih letih prispevale k razvoju znanstvenoraziskovalne in inovacijske dejavnosti na UP in širše. Mladi raziskovalci opravljajo doktorski študij praviloma na UP in se usposabljajo v okviru matičnih raziskovalnih programov na članicah UP.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekSamsung z Janjo Garnbret na Olimpijskih igrah Pariz 2024
Naslednji članekDnevi industrijske robotike 2024

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.