Zbirajte jajčka in se potegujte za nagrade trgovine AppGallery

appgallery

Če do 10. aprila iz trgovine AppGallery prenesete aplikacijo, si s tem prislužite dobro mero »sladkih« priboljškov. Še več pa jih boste do 14. aprila deležni uporabniki storitev v oblaku (Huawei Cloud).

V trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery ta čas poteka zabava z jajčki in številnimi drugimi priboljški. Z malo sreče in truda si lahko uporabniki pametnih telefonov s sistemom Android prislužite vrednostne kupone. Preprosto prenesite aplikacije iz galerije AppGallery in zbirajte zajčje točke. Nato jih zamenjajte za darila. Tako preprosto je.

Ste pripravljeni postati del skupnosti in uživati v ekskluzivnih nagradah? Na svoj pametni telefon namestite trgovino AppGallery in ustvarite račun Huawei (Huawei ID). Zakaj bi to storili? Ker je ta nekaj posebnega. Ponaša se z do uporabnika izjemno prijaznim okoljem ter ponuja nešteto aplikacij, iger in ugodnosti. AppGallery je popolna trgovina z aplikacijami za vsakogar.

Poleg velikonočnih ugodnosti v trgovini AppGallery boste podobnih deležni tudi aktivni uporabniki oblaka Huawei (Huawei Cloud). Če še ne uporabljate plačljivih storitev, je pravi čas, da se zanje odločite. V prazničnem obdobju boste namreč deležni do 30-odstotnega popusta na letne naročnine.

Ne zamudite priložnosti, da z velikonočnima kampanjama še dodatno izboljšate svojo uporabniško izkušnjo s trgovino AppGallery in oblačnimi storitvami Huawei. Pridružite se nam pri praznovanju z bogatimi nagradami!

Za več informacij obiščite https://bit.ly/3x16Qyi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.