Si upaš preseči samega sebe?

Imate neizpolnjene želje, ki bi si jih že zdavnaj izpolnili, če bi imeli malce več zaupanja vase? Mogoče neuresničene cilje, katere še vedno odlašate dan za dnem?

Največkrat prepreke, ki nam ne dovoljujejo izpeljati zastavljenih želja in ciljev niso plod našega telesa ampak zgolj naših misli – tam se navadno vse začne in konča. Zakaj ne bi torej meje svojega uma začeli premikati že danes! Bi si upali preroditi svoje telo s hojo po žerjavici? Ali pa hoditi na višini po tanki vrvi? Mogoče že dolgo želite poskusiti zanimive vrste plesa, kot so trebušni ali ples ob drogu?

V nadaljevanju smo vam pripravili nekaj izzivov, ki se zdijo na prvi pogled posebni in nekoliko drugačni od najobičajnejših podvigov, katerih se loti večina. Z darilnimi paketi SelectBox lahko sebi ali nekomu bližnjemu podariš nekaj popolnoma novega, nekaj, kar bo premaknilo meje posameznikovih zmožnosti v dokaz, da lahko vsakdo doseže prav vse kar si zares želi!

Vse pa je odvisno od tega, koliko si dejansko upate … Lahko presežete samega sebe?

Balansa slackline Ljubljana

Skozi goreče plamene

Bi si upal izzvati ogenj in se sprehoditi med plameni?

Za to ti ni potrebno postati gasilec. Lahko pa preizkusiš svoje meje fizične in psihične vzdržljivosti s hojo po žerjavici!

Z Ritualom hoje po žerjavici lahko sedaj izkusiš pretok strahu v novo energijo. Skozi vročo izkušnjo vas bo popeljal mojster Bogdan Mak, ki ima številne izkušnje s področja osebnostne rasti in psihologije, ki sta močno povezani s samim dojemanjem rituala. Ali veste, da hoja po žerjavici v naših možganih izzove vrsto mehanizmov in misli, ki nas zavirajo v življenju? S strokovnim vodstvom boste lahko podrli te prepreke in izkusili nepozabno izkušnjo, ki bo zgradila vašo osebnost.

Ste pripravljeni na največji izziv svojega življenja? Sebi ali bližnjemu, za katerega veste, da bi mu takšna izkušnja dvignila nivo življenja, podarite darilni paket SelectBox in doživite to noro dogodivščino! Za več informacij pa klikni TUKAJ >>.

plamen na palicah

Kako dolgo lahko vztrajaš?

Ali veš da lahko z vztrajnostjo na zabaven način prideš do boljšega nadzora telesa, misli in čustev, izboljšaš stabilizacijo, osredotočenost in zaznavanje ter lažje sprejemaš stresne situacije?

Na Balansa Slackline se lahko dokončno prepričate do kje meji vaša vztrajnost in odkrijete njene pozitivne lastnosti. Kako? S preizkušanjem svojega ravnotežja in umirjenosti na ozkem traku, dvignjenim v višino! Ta adrenalinska izkušnja pa ne bo preizkušala samo strahove, temveč tudi vaše telo. Stranski učinki te vadbe se najizrazitejše pokažejo z napetimi trebušnimi mišicami in lepo oblikovanimi stegni.

Vas bo premagala moč gravitacije ali boste vztrajali do konca? Preizkusite se v izjemni dogodivščini katero najdete v pestri ponudbi SelectBox darilnih paketov.  Vse informacije, kako lahko sebi in najbližjim popestrite dan, pa najdete TUKAJ >>.

spust po žicah

Ples ob drogu

Ali veste, da je ples ob drogu postal že prava umetnost v svetu športa? Je namreč odlična kardiovaskularna vadba za telo s kombinacijo plesa in akrobacij, obremeni pa prav vse mišice v telesu, zato vam pridobitev moči in oblikovanega telesa s to vrsto plesa gotovo ne uide!

V Pole Dance Studiu vas pripravijo vse od začetka z osnovnimi spoznavanji tehnike, do nadaljevalnega tečaja v skupinah. Vadba je primerna tako za moške kot ženske, vseh starosti in stopenj telesne pripravljenosti.
Zakaj bi se vse življenje vrteli v ustaljenih korakih polke ter valčka, če lahko že danes poskusite nekaj popolnoma novega. Znebite se predsodkov, najdite svojo strast in popestrite vsakdanjo rutino ter z darilnim paketom SelectBox osrečite sebe ali svoje bližnje, ki bi si želeli vnesti nov vetrič v ustaljenost vsakdana.

Celotno ponudbo pa najdete TUKAJ >>.

ples ob drogu

V objemu orientalskih melodij

Vas misli pogosto ponesejo na Orient? Sedaj lahko v vzhodne kraje dobesedno odplešete!

Prepustite se orientalskim ritmom glasbe in se preizkusite v tečaju trebušnega plesa! Ta poleg čudovitih oblačil in zapeljivih gibov nosi tudi posebno vrednost – tradicionalno so ga ženske plesale le pri posebnih obredih, kar narekuje njegovo dolgo zgodovino. Poleg odlične sprostitve boste z njim poskrbeli tudi za svoje telo, saj trebušni ples predstavlja celovito vadbo telesa.

Zakaj bi se držali običajnih hobijev, če lahko svojo žensko eleganco prikažete z zapeljivimi gibi čudovitega plesa, ki vam bo dvignil samozavest! Podarite sebi ali svoji najboljši prijateljici darilni paket SelectBox in z njim edinstveno izkušnjo polno zabave in dobre glasbe!

Več informacij pa dobiš TUKAJ >>.

orientalski trebušni ples

Z glasbo preko svojih zmožnosti

Vam glasba pomeni več kot samo nerazumen hrup radia med gospodinjskimi opravili?

Marsikdo se ne zaveda, da ima lahko glasba, naša vsakodnevna spremljevalka, tudi močne zdravilne in sproščujoče lastnosti. To lahko izkusite v Zvočnem SPA-ju, kjer vas bo umetnica in terapevtka na področju zvoka, Tjaša Cepuš, vodila skozi melodije prav posebej izdelanih glasbil, ki vam skozi terapijo pomagajo pri boljšem razumevanju samega sebe ter čutenju fizičnega telesa.

S sprostitvenimi tehnikami, masažo ali zvočno kopeljo, boste tako lahko razčistili mnoge strahove ali dileme, ki vas spremljajo v vašem življenju. Privoščite si izjemno kombinacijo zvočne spremljave z darilnim paketom SelectBox ali pa to edinstveno doživetje podarite nekomu, ki vam pomeni neizmerno veliko.

Vse informacije o ponudbi dobite TUKAJ >>.

zvočni SPA

SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Selectbox. Ob vsakem nakupu prejmete knjigo po vašem izboru gratis.

Avtor: Sandra Požes

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.