Smo pred vrati nove dobe v oblikovanju pametnih ur?

Pametna ura Huawei Watch 4 Pro Space edition

Ko je svet opazoval prve korake človeka na Luni, smo tiho vstopili v obdobje radovednosti in želje po raziskovanju vesolja, ki obkroža naš planet. Začutili smo vpliv vesolja, ki se po zaslugi Huaweia vrača!

Tokrat smo spet na zanimivem razpotju, saj vstopamo v dobo prevlade super inteligence in futurističnih vesoljskih tehnologij. Kot poklon temu je Huawei predstavil novo izdajo pametne ure Watch 4 Pro Space Edition. Ta z obliko, tematiko in materiali v vseh pogledih vizualno uteleša tehnologijo vesoljske dobe in je poklon drznim raziskovalcem neznanega.

Kovinski videz in izredna robustnost

Titan je nepogrešljiv pri izdelavi vesoljskih plovil, v zadnjem času pa je vključen v izdelavo in proizvodnjo vrhunskih vsakdanjih izdelkov. Huawei je na ohišje in pašček iz titana nanesel diamantu podoben ogljikov premaz (DLC), kar so pred tem uporabljali le pri izdelavi klasičnih ur višjega razreda. Poleg posebne elegance je nova pametna ura pridobila vzdržljivost in robustnost, kakršni ji ni enaka nobena druga. Kovinsko srebrna barva ji obenem daje videz in občutek vesoljskega plovila. Navsezadnje je umetnost vesoljske dobe znana po uporabi odsevnih in kromatičnih materialov.

Kozmična kupola kot okno v svet

Sferično safirno steklo nad zaslonom tvori strukturo kozmične kupole, ki vizualni izkušnji doda planetarni učinek. Kristalni material, ki je po trdoti takoj za diamantom in nadgrajuje vsestransko vzdržljivost ure, je poliran z več kot tridesetimi postopki, da zagotovi popolno prosojnost. Ko je naložena digitalna številčnica Star Explorer, se kozmična kupolasta oblika zaslona spremeni v mini planetarij, poln zvezd in ozvezdij. Tako kot pri pravi številčnici omogoča tudi prikaz različnih ozvezdij, kar še poveča njeno zanimivost.

Oda znanstvenim dosežkom

Pri vsakem znanstvenem dosežku pogosto odmeva isti rek: veliko je mogoče doseči le z majhnim. Potovanja v vesolje morda nikoli ne bi bila mogoča brez akumulacije številnih inovacij. De Lavalova raketna šoba je zgolj delček v zapleteni sestavi rakete, a je vendarle izum, ki je pospešil napredek v razvoju vesoljskih tehnologij.

Pametna ura Huawei Watch 4 Pro Space Edition je poklon temu majhnemu, a tektonskemu tehnološkemu dosežku. Oblikovni koncept temelji na de Lavalovi šobi. Motiv je uporabljen na različne načine, začenši z nazobčanim vzorcem rdeče krone. Ta je kot mehanski del motorja, ki ustvarja energijo in gibanje plovila. Ravno tako ne boste mogli spregledati ekskluzivne digitalne številčnice “Leval”. Stilizirana raketna šoba, ki z animacijo plamena prikazuje napolnjenost baterije, se stilsko navezuje na rdečo črno luneto iz posebne nanokeramike. Plamen gori najjasneje pri polni zmogljivosti in oslabi do bledo modre barve, ko je napolnjenost baterije nizka.

Na splošno nova pametna ura Huawei spominja na številne čare vesoljske dobe, pri čemer ji je iz vsake oblikovne izbire uspelo ustvariti funkcionalnost. Predvsem pa je poklon vesolju ter odraz poguma in neomejene odpornosti človeštva pri raziskovanju prihodnosti.

To poletje je Huawei predstavil veliko novosti

Huawei Watch 4 Pro Space Edition ni edina nosljiva naprava, ki jo je Huawei predstavil v zadnjem obdobju. Na voljo so vam pametni uri Watch Fit 3 in Watch GT 4 Green Edition, športno zapestnico Huawei Band 9 in zelo kmalu vrhunske brezžične slušalke Huawei FreeBuds 6i. Vse odlikujejo združljivost s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android ali iOS. Še posebej odlično se izkaže povezana s pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, ki mobilno fotografijo dviguje na novo raven!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.