Spoznajte vrhunsko pametno uro Watch GT 3

Z naraščanjem števila prodanih in vgrajenimi inovativnimi tehnologijami se je globalni tehnološki velikan Huawei uveljavil kot vodilni ponudnik pametnih nosljivih naprav. Znanje in tehnološke izkušnje iz drugih področji, kot so telekomunikacije in pametni telefoni, so mu namreč omogočile razvoj pametnih ur, ki so v zelo kratkem času postale ena najbolje prodajanih naprav v njihovi ponudbi.

Oznaka GT v italijanščini pomeni »Gran Turismo« in v angleščini »Grand Tourer«, ter se nanaša na visoko zmogljive športne avtomobile, njihovo osupljivo dinamiko in izjemno vzdržljivost. Oboje je bilo glavni navdih inženirjev, pri ustvarjanju ur serije Watch GT, ki so s klasično zasnovo, izjemno dolgo 2-tedensko življenjsko dobo baterije ter natančnimi funkcijami beleženja aktivnosti in zdravja popolne tudi za najbolj zahtevne.

Zgodovina pametnih ur serije GT

Od leta 2018 je Huawei prestavil številne pametne ure GT, Huawei Watch GT, GT 2, GT 2e in GT 2 Pro. Ob vsaki novi generaciji so premaknili meje mogočega naprej, nadgradili oblikovno zasnovo in vgradili trpežnejše materiale, kot so safirno steklo, nerjaveče jeklo in keramika. Vsakič je bila nadgrajena tudi sposobnost spremljanja aktivnosti in zdravja, toda to ni vplivalo na življenjsko dobo baterije. Zaradi tega so ure serije Watch GT zabeležile odlične prodajne rezultate in po tekočem traku osvajale številne nagrade po vsem svetu.

Nadaljevanje tradicije premikanja mej

Najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 3 navdušuje v zasnovi in estetiki. Spominja na tradicionalne ročne ure, pohvali se lahko z 2-tedensko življenjsko dobo baterije ter vključuje obsežne nadgradnje strojne in programske opreme. Kot takšna nudi vsestransko spremljanje zdravja in prilagojeno, na znanstvenih osnovah podkrepljeno, beleženje športnih dejavnosti. S tem nas spodbuja, da bolje skrbimo za zdravje in spoznavamo različne športne discipline, da bi lažje našli aktivnost, ki nam najbolj ustreza.

Huawei Watch GT 3 je na voljo v dveh velikostih – s premerom 46 mm ali 42 mm. Obe sta osupljivo podobni elegantnim uram tradicionalne urarske industrije, pri čemer različica s premerom 42 mm v svojo obliko vključuje dobršno mero nežnosti in mehkobe. Čeprav sta uri lahki (42,6 g oziroma 35 g) je manjša tudi tanjša in bo zato odlična izbira za vse, ki imate raje subtilnejšo izkušnjo nošenja. Huawei ni varčeval pri izbiri materialov, saj sta uri izdelani iz nerjavečega jekla. Lahko in hkrati trdno ohišje dopolnjujejo kompozitna polimerna vlakna povečane trdnosti.

V primerjavi s prejšnjo generacijo 1,3-palčnih zaslonov so bili novi nadgrajeni tako v površini kot ločljivosti. Izjemno čisto prozorno 3D ukrivljeno steklo medtem zagotavlja popolno vizualno izkušnjo. Vse pomembne informacije so zato čitljive in opazne takoj, ko dvignete zapestje. Da bi nudili večje možnosti poosebljanja je za prenos na voljo kar 10 tisočih digitalnih številčnic.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 podpira novo tehnologijo TruSeen 5.0+ za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi (SpO2) z večjo natančnostjo merjenja med beleženjem dejavnosti, podnevi in ponoči. Kot osebni pomočnik, ki skrbi za vaše zdravje, nova pametna ura nudi celodnevno spremljanje nasičenosti kisika v krvi in spremljanje telesne temperature. V kombinaciji s 24-urnim merjenjem srčnega utripa pozorno spremlja dihanje, stres in menstrualni cikel. Tehnologija Huawei TruSleep 2.0 medtem zagotavlja obsežne podatke in predloge za izboljšanje kakovosti spanja.

V sklopu beleženja dejavnosti Huawei Watch GT 3 nudi več kot 100 športnih načinov, od katerih jih je 18 profesionalnih. Poleg tega nudi prilagojene načine vadbe na podlagi telesne pripravljenosti in navad uporabnika. Ta lahko namreč določi cilje vadb in nato v realnem času spremlja napredek na zaslonu ali v aplikaciji Zdravje. Ura med vadbo zagotavlja glasovne opomnike o doseganju trenutnih ciljev, statusu vadbe, zagotavlja informacije o izboljšavi telesne pripravljenosti in še veliko več. Pametna ura Huawei Watch GT 3 je združljiva s 30 aplikacijami za fitnes, kar širi ekosistem in nudi boljšo izkušnjo spremljanja zabeleženih podatkov.

Cene in dostopnost

Pametne ure serije Huawei Watch GT 3 bodo že ta mesec na voljo na slovenskem trgu. Priporočena maloprodajna cena ure s premerom 46 mm in kovinskim paščkom je 349 € in s črnim (fluoroelastomer) 279 €. Cene ure s premerom 42 mm pa so 319 € za model s kovinskim in 279 € za model z belim paščkom. Če se med 13. in 31. decembrom odločite za nakup, prejmete dva dodatna paščka. Poleg večjega modela rdečega in zelenega ter poleg manjšega svetlo modrega in v barvi marelice.

Nove naprave Huawei

Na nedavni predstavitvi na Dunaju je Huawei pokazal še novosti za naslednje mesece. Seveda moramo najprej omeniti telefon srednjega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki navdušujeta z izjemnima cenama 499 € oziroma 349 €. Veliko pozornosti pa so pritegnile tudi brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.