Te moti nepospravljeno orodje?

Uporaba panelov za orodje
Uporaba panelov za orodje

Pametno je imeti veliko orodja, še pametneje pa ga je imeti pospravljenega. Zakaj pospravljenega, se sprašuješ? Odgovor je tako enostaven kot iskanje orodja v pospravljeni delavnici. Ker boš orodje lažje našel, si prihranil nekaj živcev in časa. Delo se bo začelo hitreje, če bo okoli tebe vladal red in ne kaos, kar se bo preselilo tudi v druga področja tvojega življenja. Še kako pomembno je, da s pospravljanjem orodja začnemo že v mladih letih, saj navada hitro postane železna srajca. Kako to najlažje storimo?

Kaj sporoča pospravljeno orodje?

Kot v drugih pogledih življenja sta organizacija in urejenost zelo pomembni lastnosti. Pospravljeno orodje lahko na prvi pogled pomeni, da gre za urejeno, organizirano, natančno in čisto osebo. Zavedamo se, da govorimo o delavnici, kjer ni vedno vse čisto, ampak lahko je. Tega se je potrebno držati, saj se lahko tega hitro nalezeš in implementiraš v ostale aspekte življenja. Tako pospravljeno orodje pomeni pospravljeno življenje.

Paneli za orodje so tvoj najboljši prijatelj

Ni ga čez praktičnost, ko govorimo o orodju in delavnicah. Paneli za orodje so perforirane table, ki omogočajo hrambo različnega orodja. Moč jih je montirati vertikalno ali horizontalno, skupaj z njimi pa so na voljo tudi vsestranska obešala za orodje.

Zakaj bi izbral panel za orodje? Tudi to je preprost odgovor, ki se ga lahko ponudi v nekaj alinejah in tako hitro pride do bistva:

  • omogočajo odličen pregled nad orodjem,
  • omogočajo enostaven dostop do orodja,
  • možnost dopolnitve z različnimi obešali in
  • možnost dodajanja predalčkov.

Poleg jasnih prednosti, ki jih prinašajo paneli za orodje, so na voljo tudi različne velikosti samih tabel. Kovinski materiali zagotavljajo stabilnost pri panelih, ne glede na samo velikost. Najpogostejša izbira panelov za orodje je dimenzija 1000×1000 mm, saj lahko za delavnico ali garažo uporabimo tudi višje število panelov in jih združimo v steno. Tudi to je ena izmed njihovih velikih prednosti.

Paneli za orodje

Obešala za orodje so bistvenega pomena

Za obešanje orodij in drugih komponent na panele za orodja so obešala bistvenega pomena. Gre za praktično in učinkovito shranjevanje, saj je možno kupiti komplete obešal za orodja. To pomeni, da gre najpogosteje za različno vsebino kompleta obešal, ki je prirejena tvojim željam oziroma zahtevam. Navadni kavlji, kavlji z dvema obešaloma, kavlji pod kotom, kavlji z ukrivljeno konico, obročni kavlji, cevna držala, skodelična držala in kavlji z vzmetni sponko. Poleg njih lahko v kompletu obešal za orodje izbereš tudi držalo za ključe, za izvijače in klasična obešala, kavlje ter kljuke.

Obešala za orodje

Vso opremo za pospravljeno in urejeno delavnico najdeš v spletni trgovini Kataloške prodaje. Preveri, s katerim izdelkom boš uredil nered v delavnici in poskrbi za red. Dela se boš lotil veliko lažje, če boš imel orodje lepo pospravljeno.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIzumljene nove rokavice, s katerimi dobiš spretnosti hobotnice
Naslednji članekTop 10 Gruzija: biseri zasanjane dežele med Evropo in Azijo
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.