Tiskanje in vezava diplomskih nalog

V vaš študij ste vložili veliko truda in časa, zato naj bo vaše zaključno delo narejeno vrhunsko. Zaslužite si, da je vaša diplomska naloga, magistrsko delo ali doktorska disertacija izdelana kvalitetno.

Kje tiskati in vezati diplomsko nalogo?

Prava izbira za tisk in vezavo vaše diplomske naloge je podjetje Sončna pot d.o.o. z več kot 30-letno tradicijo na področju grafične dejavnosti. Uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, zato je izdelava možna v zelo kratkem času.

Diplomsko nalogo vam natisnejo na kakovostnem snežno belem 100 g papirju in zvežejo v visoko kvalitetne platnice, ki so proizvedene v EU (certifikat 100 % green energy – patented products). Tudi na platnice tiskajo neposredno iz računalniške datoteke na površino, kar pomeni, da lahko natisnejo poljubne oblike in znake (logotipe).
Pri naročilu so zelo skrbni in dosledni. Upoštevajo vaše želje in vam po potrebi z veseljem svetujejo ter poskrbijo, da je zaključno delo pripravljeno ob dogovorjeni uri prevzema.

Diplomska naloga, poleg je skodelica kave in roža

V-papir za ravno odpiranje zaključnega dela

Za najboljšo uporabniško izkušnjo in estetski videz trde vezave vam priporočajo tisk na 120 g V-papir, ki omogoča “ravno” odpiranje zaključnega dela.

Odprta diplomaHitro naročilo

Tisk in vezavo diplomske naloge in magistrskega dela lahko opravijo že v 2 urah, v kolikor to dopušča obseg in količina ostalih naročil.

Za dodatne informacije in naročila pišite na diplomske@soncnapot.si ali pokličite na telefon 070 161 454.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.