Hiter dostop do vseh želenih informacij o napravi

Imeti vse ključne informacije o napravi na enem mestu je zelo priročno za uporabnika, še posebej če gre za zanesljive in zaupanja vredne podatke. Tega se pri Huaweiu dobro zavedajo in prav zato so zasnovali namensko aplikacijo, v kateri so zbrani vsi podatki o napravi. To uporabniku omogoča hiter dostop do Huaweieve e-trgovine, storitev, podatkov o članstvu in skupnosti drugih uporabnikov. Zahvaljujoč aplikaciji My Huawei lahko uporabniki prihranijo dragocen čas in želene informacije pridobijo na enostaven ter dostopen način.

Temeljit vpogled z aplikacijo My Huawei

Razpršenost informacij včasih onemogoča hitro dostopanje do njih in lahko vzame veliko dragocenega časa. Nakup pametnega telefona in zavestna odločitev zahtevata brskanje po številnih straneh z raznoraznimi podatki, ki se morda zdijo nepomembni, ali recenzij, ki niso dovolj temeljite. Na koncu smo lahko celo lahko še bolj zmedeni kot prej. Na srečo pa je to za Huaweieve uporabnike stvar preteklosti. Nova vsestranska aplikacija My Huawei namreč rešuje to težavo in stoji uporabniku ob strani pri vsaki težavi, ki bi jo utegnil imeti.

Vse na enem mestu

Kaj se nahaja v aplikaciji? Prva stvar, na katero naletijo uporabniki ob vstopu v aplikacijo My Huawei, je domača stran z vsemi najnovejšimi novicami in aktivnostmi podjetja Huawei. Na zavihku skupnosti je mogoče komunicirati z drugimi Huaweievimi uporabniki o različnih stvareh: izdelkih, aplikacijah, funkcijah in vseh drugih pomembnih vprašanjih.

V aplikaciji je tudi namenska stran za podporo, kjer najdete vse informacije o napravi, pametno diagnostiko, informacije o storitvah, pomoč za odpravljanje težav, servisne dejavnosti, ugodnosti in še več.

Nazadnje pa je tu še uporabnikov osebni zavihek, kjer so na enem mestu zbrani vsi podatki o aplikacijah skupaj s preostalo vsebino. Vse, kar potrebujete, v eni sami aplikaciji. Aplikacija My Huawei ponuja številne prednosti in zahvaljujoč njim so uporabniki lahko nenehno na tekočem.

Kako do aplikacije My Huawei?

Najlažji način do začetka pametnejše uporabniške izkušnje z napravo Huawei je preprosta nadgradnja aplikacije Podpora (Support) na povsem novo My Huawei. To lahko naredite s sledenjem navodilom v sami aplikaciji, ali pa s posodobitvijo prek trgovine AppGallery na dva enostavna načina.

Če imate v trgovini AppGallery omogočene samodejne posodobitve, se bo aplikacija Podpora sama nadgradila na My Huawei takoj, ko bo ta na voljo.

Če v trgovini AppGallery nimate omogočenih samodejnih posodobitev, pa lahko nadgradnjo zaženete tudi ročno. To storite tako, da v trgovini AppGallery prek iskalnika poiščete aplikacijo Podpora in nato s klikom izberete možnost posodobitve (update).

Po uspešni posodobitvi se bo prikazala nova aplikacija My Huawei z novim imenom aplikacije in ikono aplikacije Podpora. Da bi Huawei uporabnikom pomagal hitro najti storitve, ki jih iščejo, bo ikona aplikacije nekaj časa ostala enaka.

Širok ekosistem naprav

Huawei je sicer slovenskim uporabnikom nedavno predstavil tudi številne priročne nove naprave, med drugim tablični računalnik MatePad 11, brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6 ter izjemen računalniški monitor MateView.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.