Tjaša Kokalj Jerala: »Na takšen začetek materinstva, kot sem ga doživela, te nihče ne more pripraviti.«

Tjaša Kokalj Jerala

Tjaša Kokalj Jerala je ena tistih deklet, ki je lepotno lento znala unovčiti sebi v prid. Potem ko je leta 2007 postala Miss Universe Slovenije, se je v sam vrh svetovnih lepotic zavihtela tudi na svetovnem izboru. Od tu naprej je šla njena modna kariera le še navzgor. Ne le, da je bila obraz številnih kampanj in dekle iz več deset naslovnic, Tjaši je modni in medijski svet tako zlezel pod kožo, da je vanj odločno vstopila tudi kot voditeljica, stilistka, modna novinarka in blogerka. Njen stil je dodelan in navdihujoč, ko jo spremljamo na Instagramu, se zdi, da se njeno življenje odvija brez stresa, z neznosno lahkostjo in s številnimi nanizanimi uspehi, a resnica je – seveda – drugačna, ker življenje ni le črno ali belo.

Čeprav se na prvi pogled njeno življenje zdi pravljično, Tjaša pravi, da se svojih začetkov v modnem svetu spominja z velikim nasmehom na obrazu, a da je bila ta izkušnja za njo nadvse zahtevna, polna preizkušenj in zlobnih komentarjev, ki so se je dotaknili, a jo tudi utrdili. A čeprav so jo karierne poti popeljale na prelepe kraje in je bila zahvaljujoč njim priča številnim neponovljivim dogodkom, je Tjaši najbolj od vsega tla pod nogami spodneslo prehitro rojstvo njenih dvojčic: »Tako kot mi je vzel sapo trenutek, ko sem tri mesece prehitro rodila moji borki, mi je ni nič v življenju. Dolgujem jima res veliko in danes na našo izkušnjo gledam kot na velik uspeh življenja,« pravi Tjaša, ki se s te izkušnje podaja kot levinja, samozavestna, odločna in iskrena – do sebe, do drugih, do življenja.

Ključ do uspeha je v tebi!

Tjaša Kokalj Jerala kot ambasadorka praznične kampanje Huawei želi s sporočilom »Ključ do uspeha je v tebi« spodbuditi, da nikdar ne smete obupati in prenehati pisati svoje sanjske zgodbe. Preprosto morate slediti svojim sanjam in se soočati z izzivi, predvsem pa verjeti v srečne konce. Če padete, vstanite in poskusite znova. Ko vam hočejo vzeti pogum, dokažite, da zmorete. »Temačni trenutki, dvomi in zlobni komentarji so najmočnejši, če se jim prepustimo. Pomembno je, da v takšnih trenutkih  prižgemo luč v svojem srcu, podarimo nasmeh in verjamemo v lepšo pot,« pravi Tjaša in vse spodbuja, da delijo svojo zgodbo na tem mestu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.