Urejene finance? Potrebuješ samo mobilni telefon.

Verjetno veš, da lahko s svojim pametnim telefonom v dokazano najboljši mobilni banki v Sloveniji mBank@Net preveriš stanje na svojem bančnem računu in PIN številko svoje kartice. Veš tudi, da lahko mobilno denarnico na svojem telefon uporabiš za plačevanje v trgovini, lokalu in drugje oz. enostavno nakažeš prijatelju dolg za malico preko Flika? In ne samo to – z mobilno banko lahko odpreš tudi bančni račun – kar na daljavo. Kako? Preprosto – z mobilno banko mBank@Net in mobilno denarnico mDenarnic@. Če si se vprašal, koliko to stane, imamo zate dobro novico, saj je vodenje računa za mlade in uporaba omenjenih mobilnih aplikacij pri Novi KBM brezplačna.

Gremo lepo po vrsti. Najprej si na telefon prenesi aplikacijo mBank@Net in odpri račun v 10 minutah kar na daljavo. Sledi korakom, pripravi potrdilo o šolanju, vnesi potrebne podatke in izberi račun za mlade. Ko nakažeš poljubni znesek iz svojega računa, odprtega pri drugi banki, tvoj novi račun postane aktiven, takoj pa lahko pričneš uporabljati najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji. Čez nekaj dni ti na tvoj naslov pošljemo še debetno kartico Visa. Če že imaš odprt račun pri Novi KBM, postani še bolj neodvisen in si aktiviraj spletno in mobilno banko na daljavo – postopek traja le 1 minuto.

Najboljša spletna in mobilna banka v Sloveniji že dve leti zapored – Bank@Net in mBank@Net ti omogočata najboljši pregled nad financami. Hkrati sta tudi zakladnici tvojih podatkov. Če na primer pozabiš PIN številko svoje kartice, jo lahko kadar koli preveriš v spletni ali mobilni banki. Če rad nakupuješ na spletu, ti bosta v pomoč tudi prikaz CVV kode in številke kartice.

Z debetno kartico Visa lahko opravljaš brezplačne dvige gotovine na bankomatih Nove KBM, ki ima vzpostavljeno široko mrežo bankomatov po celotni Sloveniji, prav tako pa kot edina banka v Sloveniji omogoča brezplačne dvige gotovine tudi na vseh poštah. Če slučajno v tvoji bližini ne bi bilo bankomata, ti račun za mlade omogoča 5 brezplačnih dvigov v EUR mesečno na bankomatih drugih bank v Sloveniji in v EU. S kartico lahko tudi preprosto plačuješ na spletu. Vse bankomate Nove KBM lahko najdeš tudi v mBank@Netu.

Da boš lahko varno potrdil vse spletne nakupe, si brezplačno prenesi mobilno denarnico mDenarnic@, s katero lahko enostavno opravljaš tudi brezstična plačila z debetno kartico Visa, ki jo naložiš v aplikacijo. V mDenarnic@ najdeš tudi Flik, s katerim preprosto nakazuješ ali prejemaš plačila, tudi če nimaš številke računa svojega prijatelja, saj zadostuje že njegova telefonska številka ali elektronski naslov. Flik deluje med strankami različnih slovenskih bank, 24 ur na dan, vseh 7 dni v tednu in denar bo na bančnem računu že v nekaj sekundah – tudi izven delovnega časa banke.

Z najboljšimi in večkrat nagrajenimi aplikacijami Nove KBM imaš svoje finance pod nadzorom kar s svojim telefonom. Podrobnosti o ponudbi Nove KBM za mlade lahko najdeš na https://www.nkbm.si/racun-studenta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.