V marcu in aprilu vas v Supernovi Ljubljana Šiška čaka Čarobni gozd

čarobni gozd

Gozd je od nekdaj čaroben kraj, kjer se zdi, da se resničnost prepleta s pravljico. To je prostor, kjer živijo vilinci, pravljična bitja in gozdne živali, kjer se dogaja čarovnija, in vsak korak razkriva novo presenečenje ter nove zgodbe. Otroci se v gozdu počutijo posebno povezane, saj je to kraj, kjer oživijo podobe iz pravljic in otroških sanj. Vsako drevo nosi svojo zgodbo, vsak list pa skriva novo skrivnost. Prehod narave iz zimskega spanja v pomladansko prebujenje prinaša čarobnost prenove, novih začetkov in svežih priložnosti. Ta čas je priložnost, da se zavemo svoje povezanosti z okoljem in se zavezujemo k varovanju našega planeta za prihodnje generacije.

V marcu in aprilu vas vabimo, da vstopite v Čarobni gozd Supernove Ljubljana Šiška in se prepustite čarom narave, pravljic in ustvarjalnosti! Ta skrivnosten in živahen prostor, ki ga tako radi obiščejo otroci, je postal prizorišče čarobnih dogodivščin, ki bodo navdušile mlade in mlade po srcu.

V Čarobnem gozdu Supernove Ljubljana Šiška smo pripravili poseben program, ki otroke prek sveta zabave, poučnih predstav in ustvarjalnih delavnic ozavešča o aktualnih ekoloških in zdravstvenih tematikah. Prva gostitelja, finalista oddaje Slovenija ima talent, Tina in Matjaž, bosta otvorila Čarobni gozd 9. marca in se predstavila kot skrivnostna pravljična vilinca. Vsako soboto bo sledila nova zabavna predstava, vključno s predstavami, kot so Čuvaj planet, ki bo ozaveščala o našem okolju, Čarobno ogledalce, ki bo otroke popeljala v pravljično deželo, ter predstava Zajček Sladko, ki bo otrokom pokazala sladkarije v resnični luči. Za konec pa bomo odgnali zimo in priklicali pomlad ter skupaj zaplesali s Tinkaro Fortuna in Denisom Porčičem – Chorcypom.

Vabljeni, da se nam pridružite v Čarobnem gozdu, kjer se vsak dan rojevajo nove zgodbe in kjer je vsak trenutek poln čarobnosti! Vstop je prost, zato lepo vabljeni, da svoje otroke popeljete v svet zabave, poučnih doživetij in ustvarjalnosti. Veselimo se vašega obiska!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.