Vabljeni na 30. dobrodelni Študentski tek na grad v torek 23. maja

30. Dobrodelni študentski tek na grad

V torek, 23. maja vas vabimo na tradicionalni Študentski tek po ljubljanskih ulicah od Prešernovega trga do Ljubljanskega gradu. Tudi letošnji študentski tek na grad bo dobrodelen: ob prijavi boste lahko oddali izdelke za higiensko oskrbo in prehranske izdelke za družine v stiski v Sloveniji. Prvih 1.000 udeležencev v cilju prejme spominsko majico 30. študentskega teka na grad. Pridruži se nam tudi ti. Prijave sprejemamo do nedelje, 21. maja. Za več klikni tukaj.

Študentski tek na grad je množična športno rekreativna prireditev, katere cilj je promocija gibanja, kot ene izmed pomembnih sestavin kakovostnega življenje. S prireditvijo Študentski tek na grad spodbujamo gibanje za zdravje – spodbujamo tek, kot najbolj dostopno oblik športno gibalne aktivnosti. Od leta 2016 pa je Študentski tek na grad tudi dobrodelna prireditev s katero študente spodbujamo k solidarnosti in dobrodelnosti.

Bistvo Študentskega teka na grad ni tekmovalnost. Študentski tek na grad je športno rekreativno tekaško druženje na trasi dolžine zgolj 2,3 km. Teka se lahko udeležite brez meritve časa – brez končne razvrstitve ali z meritvijo časa. Prijave v kategorijo »z meritvijo časa« bomo sprejemali do nedelje,  21. maja, medtem ko bodo prijave v kategorijo »brez meritve časa« možno na dan teka, 23. maja, na Prešernovem trgu med 17 in 18 uro. Kljub temu, da je Študentski tek na grad namenjen predvsem študentom, lahko na teku sodelujejo vsi v treh kategorijah: študenti, dijaki in občani (brez omejitev). Vsi tekači v cilju prejmejo osvežilno pijačo: vodo in izotonični napitek Oshee. Prvih 1.000 tekačic in tekačev v cilju prejme spominsko majico teka.

Študentski tek na grad je od leta 2016 tudi dobrodelen. V sodelovanju s Slovensko Karitas in Mlado Karitas bomo tudi letos zbirali prehranske izdelke ter izdelke za higiensko rabo za potrebe družin v stiski. Pridružite se tudi vi študentskemu teku dobrodelnosti in solidarnosti.

Ne odlašajte in se prijavite zdaj!

30. študentski tek na grad podpirajo: ŠOU v Ljubljani, Mestna občina Ljubljana v okviru letnega programa športa, Športna unija Slovenije v okviru programa Slovenija v gibanju, Fundacija za šport, ARC-Kranj d.o.o. z blagovno znamko OSHEE, Slovenska Karitas in Mlada Karitas.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekMedijski dan 2023: Kreativnost – gonilo medijskega sveta
Naslednji članekSi želiš biti srečnejši? Drži se teh 3 korakov
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.