Viber podarja nagrade za svoj 9. rojstni dan

Rakuten Viber, aplikacija za komuniciranje, ki jo uporablja več kot miljarda ljudi po vsem svetu, predstavlja ekskluzivni giftbot (virtualni asistent za obdarovanje) – s čimer želi dokazati, da je darila bolje podarjati, kot prejemati. Predstavitev giftbota obeležuje Viberjev 9. rojstni dan, uporabnikom pa omogoča, da zavrtijo kolo sreče in osvojijo posebna darila, kot so: kupon za Viber Out, posebni popusti, boni partnerjev ali zabavni paketi nalepk. Vsi, ki boste zavrteli kolo sreče, boste prejeli darilo! Drugo darilo pa si lahko pridobite vsi, ki boste k igranju povabili svoje prijatelje.

Poleg nagrad, ki jih podarja Viber, kar 35 partnerskih blagovnih znamk podeljuje svoje nagrade. Uporabniki Viberja imajo tako možnost, da zadanejo nagrade v skupni vrednosti 35 milijonov dolarjev. Nagrade so lokalizirane za vsako državo posebej, kar pomeni, da bodo uporabniki v različnih državah prejeli različne nagrade.

Glavni namen Viberja, ki je prišel na trg pred devetimi leti, je bil uporabnikom omogočiti ohranjanje stikov s prijatelji in družino po celem svetu, vendar tako, da bi se izognili plačevanju visokih računov za telefon. Poslanstvo je danes še vedno enako, a se je razširilo v smeri najbolj varne aplikacije za komuniciranje na svetu. Ker želijo to poslanstvo praznovati skupaj s svojimi uporabniki, jih vabijo, da se jim pridružijo pri zabavi in zavrtijo kolo sreče.

»Ekipa Viberja je ob svojem 9. rojstnem dnevu želela nagraditi predvsem uporabnike, ki so prispevali, da je Viber danes tu, kjer je,« je povedala Cristina Constandache, direktorica prodaje pri Viberju. »Še posebej smo hvaležni, da so tudi naši partnerji pristopili k sodelovanju in ponudili nagrade za giftbot ter s tem nagradili zvesto publiko, ki so jo ustvarili na Viberju.«

Zavrtite kolo sreče tudi vi in zmagajte: https://vb.me/e7e777 [opomba: dostop preko mobilnega telefona]

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.