Višje strokovno izobraževanje zagotavlja zaposljivost

ZAPOSLJIVOST

Vsi višješolski študijski programi so modularno zasnovani in kreditno ovrednoteni po enotnem kreditnem sistemu s 120 KT po ECTS. Kreditni sistem omogoča študentom prehodnost med moduli in po končanem študiju uveljavljanje pridobljenih kreditnih točk v nadaljnjem izobraževanju. Ponudba izbirnih modulov omogoča prilagajanje izobraževanja potrebam okolja oziroma gospodarstva in izbiro tistih znanj, s katerimi boste konkurenčnejši na trgu dela in zaposljivi. Kar 40 % študijskega programa zajema praktično izobraževanje v podjetjih.

 

PRAKTIČNOST

Študenti že v okviru praktičnega izobraževanja, ki traja 400 ur v vsakem letniku, nabirajo delovne izkušnje in pripravijo tudi diplomsko delo, ki v izbranem podjetju rešuje praktične probleme, kar se kasneje realizira kot  projekt podjetja in pomeni velik prispevek h konkurenčnosti podjetja. Pri tem jim pomagajo predavatelji, ki so večinoma uspešni in uveljavljeni strokovnjaki iz podjetij in v predavalnice prinesejo probleme, s katerimi se podjetja na danem strokovnem področju soočajo vsak dan.

IZKUŠNJA TUJINE

Študenti lahko opravljajo študij oz. praktično izobraževanje v tujini v okviru Erasmus mobilnosti z namenom, da si pridobijo nove življenjske izkušnje in specifične spretnosti, se prilagodijo potrebam evropskega trga dela in spoznajo ali izboljšajo razumevanje kulture države gostiteljice.

IN KVALITETA!

Kar 20 let je že naše najpomembnejše vodilo kvaliteta izobraževanja, ki se kaže v uspehih naših diplomantov ter številnih skupno izvedenih projektih z delodajalci.

VPIS

Višješolska prijavna služba od 29. avgusta do 2. septembra 2016 sprejema prijave na razpis za vpis na 2. roku, e-obrazec je dostopen na www.vps.vss-ce.com/VPS in se izpolnjen pošlje priporočeno po pošti na naslov Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 3000 Celje.

Seznam programov in višjih strokovnih šol: www.skupnost-vss.si.

 

PRIJAVA 2. ROK = OD 29. AVGUSTA DO 2. SEPTEMBRA!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.