Vse, kar potrebujete za vloganje

Huawei P50 Pro

Pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket sta s številnimi ustvarjalnimi funkcijami popolna in hkrati najljubša oprema za ustvarjanje fotografskih in video objav na družbenih medijih. Ponašata se namreč s sklopoma kamer visoke ločljivosti in izrednim orodjem za obdelavo videa Petal Clip.

Ni pomembno ali gre za vlog na YouTubu ali kratek prispevek na TikToku, vedno radi preizkušamo novosti in obenem pričakujemo, da bo kamera pametnega telefona sledila našim potrebam. Zato bo marsikdo izjemno cenil funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj. Ali posnamete travnik z bližnjim posnetkom skupine psov med igro. Ne glede ali se lotite dolgih ali kratkih posnetkov, funkcija dvojnega pogleda poenostavi postopek produkcije, odpravi zapleteno montiranje in vam prihrani obilico časa.

Video s popolnoma ostrimi podrobnostmi

Glavna 50-milijonska kamera modela P50 Pro in 40-milijonska kamera P50 Pocket omogočata, da izživite svojo ustvarjalno žilico med fotografiranjem in snemanjem raznolikih prizorov. V trenutku pritiska sprožilca pametna telefona namreč do zadnje podrobnosti ujameta prizor pred vami v izredni kakovosti.

Fotografska sklopa nosita zdaj že prepoznavno okroglo obliko, ki s simetrijo dajeta pomirjujoč občutek estetskega reda. Izbor objektivov sicer nagovarja uporabnike, ki želijo vsestranske fotografske zmožnosti in visoko kakovost v vseh primerih rabe. Med fotografiranjem panorame bo v ospredje stopila 13-milijonska kamera z ultra širokokotnim objektivom. Nasprotno, ko vas bo zamikala umetnost, boste uporabili 40-milijonsko monokromatsko kamero telefona Huawei P50 Pro ali 32-milijonsko večspektralno tipalo P50 Pocket.

Hitro in preprosto urejanje

Poleg tega pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket omogočata preprost dostop do orodja za urejanje videa Petal Clip, ki bistveno pospeši ustvarjanje izjemnih video vsebin. Aplikacija namreč nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela. Postopek urejanja je hiter in zabaven ter jamči, da boste pritegnili pozornost uporabnikov družbenih medijev.

V primerjavi s tradicionalnimi fotoaparati in video kamerami so pametni telefoni veliko bolj prilagodljivi in prenosljivi. Zahvaljujoč izredno lahki zasnovi lahko z njimi posnamete fotografijo ali video posnetek iz različnih zornih kotov. Medtem ko so zasnovani, da vam omogočijo polno uživanje v življenju in da postanejo vaša žepna oprema za vloganje, s katero boste na družbenih omrežjih delili izkušnje in pomembne življenjske trenutke. Bolje pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket ne bi mogli opisati.

Bogat ekosistem naprav

Premijska pametna telefona P50 Pro in P50 Pocket sicer predstavljata le vrh smetane Huaweievih pametnih naprav. Poleg njiju v ponudbi najdete še telefone srednjega razreda Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.