Vseslovenski sejem izobraževanja, poklicev in zaposlovanja ponovno januarja

15. Informativa, 19. in 20. januar 2024, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Foto: on Proevent d. o. o.

Že 15. Informativa, največji vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev bo točno 1 mesec pred uradnimi informativni dnevi, natančneje 19. in 20. januarja 2024,  ponovno NA ENEM MESTU predstavila celovito paleto izobraževanj, možnosti zaposlovanja, poklice in prekvalifikacije.

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču se bodo tako predstavile vse slovenske univerze z vsemi programi (dodiplomskimi in podiplomskimi), srednje šole in šolski centri, višje strokovne šole, visoke šole, potekale pa bodo tudi predstavitve poklicev in štipendij ter priložnosti v tujini. V okviru dogodka bo vzporedno že sedmič potekal projekt Moja prva zaposlitev, ki bo mlade pripravil na vstop trga dela in jim ponudil možnost konkretnih razgovorov pri njihovih potencialnih zaposlovalcih.

Dodatno program pripravljajo tudi domače in tuje univerze, ki želijo mladim predstaviti in približati svoje študijske programe.

15. Informativa in 7. Moja prva zaposlitev bosta potekali 19. in 20. januarja 2024 od 9. do 18. ure. Vstop bo za vse obiskovalce, ki jih je bilo samo na pretekli ediciji kar 27.000, brezplačen. Več na www.informativa.si.

Spremljajte nas tudi:

Facebook: https://www.facebook.com/informativa

Instagram: https://www.instagram.com/informativa_

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xzwdY3Cvv-M

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.