Že imate darila za najdražje?

pametna ura Huawei Watch 4 Pro

Ob bližajočih se praznikih je skrajni čas, da ponovno obiščete trgovine in presenetite najdražje. Ne glede na to, ali gre za darilo iz ljubezni in hvaležnosti, izražene med božičem, ali za darilo, ki izžareva voščilo sreče, ki bo obdarovancu pomagalo pri vstopu v novo leto, si želimo podariti nekaj, kar je hkrati praktično in modno. Za vse, ki potrebujete malo navdiha in pomoči, smo pripravili seznam idej, začenši z najnovejšimi trendi na področju izdelkov življenjskega sloga.

Ker si nezadržno utira pot v skoraj vse pore življenja, ni presenetljivo, da je tehnologija prodrla na področje mode ter vzpostavila nekaj, kar bi lahko imenovali »modne tehnologije«. Skladno s tem vse več sodobnih naprav dobiva svež eleganten videz ter funkcije, ki vam pomagajo izboljšati športne dosežke, zdravje in produktivnost. Njihov glasnik so nosljive naprave Huawei, saj po zaslugi nedavno uvedene direktive Fashion Forward zapolnjujejo vrzel med modo in tehnologijo.

Novo obdobje zdravja in dobrega počutja

Moda ni omejena le na oblačila in čevlje, ki jih nosite, temveč tudi na zdravje in telesno pripravljenost, za katero si prizadevate. Mlajši uporabniki so naklonjeni prepričanju, da se resnična lepota skriva globoko v nas, zato se zavzemajo za premišljeno prehranjevanje in redno telesno vadbo. Podajte se na novoletno preobrazbo od znotraj navzven in uresničite cilje glede zdravja in telesne pripravljenosti s pomočjo novih nosljivih tehnologij. Začenši s pametnimi urami Huawei, pri katerih sta videz in modnost visoko na seznamu odlik.

Kljub temu da pametne ure serije Huawei Watch GT 4 in Huawei Watch Ultimate poosebljajo estetiko tradicionalnih ur, v sebi skrivajo napredne funkcije za spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti. Če želite dobro izgledati in se obenem tudi dobro počutiti, potem boste cenili nadgrajeno tehnologijo spremljanja srčnega utripa TruSeen 5.5+ ter funkciji spremljanja spanja in stresa, ki učinkovito spodbujajo ravnovesje med telesnim in duševnim zdravjem. Kot da to ne bi bilo dovolj, je Huawei oblikoval še aplikacijo »Ostanite v kondiciji«, ki natančno spremlja porabo kalorij, bodisi za krepitev mišic bodisi za ohranjanje telesne kondicije.

Vsem, ki želite življenjske cilje dvigniti na naslednjo raven, je namenjena izredna pametna ura Huawei Watch Ultimate. Po zaslugi naprednega potapljaškega računalnika in vodotesnosti do globine 100 metrov (10 ATM), združuje kompleksno opremo v eni pametni napravi in poskrbi za podrobno statistiko potapljanja. Ne glede na to, ali gre za tehnično potapljanje, ali za prosto potapljanje. Ura je primerna, tudi če niste ljubitelji morskih globin. Med pohodništvom, alpinizmom in iskanjem pustolovščin v divjini pride prav način ekskurzije, saj opozarja na vremenske razmere in po zaslugi natančnega satelitskega sprejemnika sledi poti, da vas po potrebi varno vodi nazaj na izhodišče.

Ravno tako ne spreglejte vrhunskih pametnih ur Huawei Watch 4. Poleg izrednih zdravstvenih funkcij in novostjo, sočasnim merjenjem sedmih fizioloških znakov, med katerimi sta tudi elektrokardiogram in togost arterij, jo odlikuje življenjska doba baterije do 21 dni. Tolikšno avtonomijo vam namreč nudi model Huawei Watch 4 Pro, ki se obenem ponaša z ohišjem iz titana.

Orodja za dvig produktivnosti

Umetna inteligenca pridobiva pomembno mesto v vsakdanjem življenju, saj pomaga, da smo pri vsem učinkovitejši in produktivnejši. Poleg tega je vsaj občasno delo na daljavo postala norma, ki pa zahteva uporabo pametnih tehnologij, ki zagotovijo ravnovesje med udobjem, zmogljivostjo in prenosljivostjo.

Med sestankovanjem preko spleta in opravljanju pomembnih klicev se še posebej izkažejo kakovostne brezžične slušalke. Huawei FreeBuds Pro 2 ob dobri življenjski dobi baterije, ponujajo kristalno čiste klice in odlično odpravljanje hrupa. S tem pomagajo ustvariti ugodno okolje za video in glasovne klice, tudi sredi prometne železniške postaje ali prenatrpanega delovnega prostora. Obenem se med delom na poti odlično obnese pametni telefon Huawei Mate X3 z zložljivim zaslonom, na katerem zlahka sočasno odprete več aplikacij. Medtem ko na desnem zaslonu pišete zapiske, na levem poteka video klic s sodelavcem.

Spodbujanje ustvarjalnosti

Vsakdo v sebi skriva notranjega umetnika. Naj gre za pisanje, risanje, ples, fotografijo ali glasbo, zaslužimo si priložnost, da se izrazimo in izpopolnimo življenje. Na srečo je tudi pri tem tehnologija v veliko pomoč.

Vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro je opremljen z vrhunskimi kamerami, ki prepričajo največje dvomljivce o kakovosti mobilne fotografije. Po zaslugi visoke občutljivosti na svetlobo in izrednih algoritmov umetne inteligence vam bo uspelo posneti fotografije, ki bodo navdušile vse. Zlasti ko boste uporabili fotografski način, ki v vsej veličini prikaže Luno na nočnem nebu. Z izrednimi fotografskimi zmogljivostmi je opremljen tudi Huawei Mate X3. Po zaslugi zložljive zasnove omogoča fotografiranje iz različnih kotov, s čimer boste poponoma sprostili svoj ustvarjalni potencial.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.