Podarjamo novo Nokio 7.1

0
Nagradna igra Nokia 7.1 na Student.si

Prišel je december, čas praznikov in obdarovanj. V tem duhu smo se tudi v uredništvu ekipe Študent odločili, da obdarujemo nekaj srečnežev v naši novi nagradni igri.

Prejšnji teden smo v uredništvu pregledali in testirali Nokio 7.1, katero smo označili, kot Idealen telefon za mlade, zahvaljujoč odličnemu ekranu, rednim posodobitvam in super kameri v srednjem cenovnem razredu. Zdaj smo se odločili, da s tem pametnim telefonom nekomu polepšamo novo leto. Poleg Nokie 7.1 pa bomo podelili še 11 drugih nagrad.

V novi nagradni igri na strani www.student.si/nokia lahko sodeluješ že s preprosto prijavo v nagradno igro. Če želiš dodatne vnose, za večjo možnost izžreba, pa so ti na voljo še preprosta opravila, kot so ogled kratkega videa, všečkanje naše FB strani, deljenje s prijatelji ipd.

Prijavi se zdaj, poklikaj dodatne točke in povabi čim več prijateljev in morda se bo prav tebi nasmihala sreča, da v novo leto zakorakaš z novim telefonom.

👉 Klikni tu za sodelovanje

Glavni in tehnični urednik Študenta, vodja razvoja in webmaster. Techie in gamer s perverznim humorjem. V prtljažniku svojega avtomobila ima dekico in lopato. #večniromantik

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši svoj komentar
Prosim vpiši ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.