Postani kripto pismen

Kripto valute, blockchain tehnologija, bitcoin … So ti te besede znane, ne veš pa točno, kaj se dogaja? Bi bil rad del kripto trga, pa ne veš kje začeti?Fant tipka na računalnik

Kripto Akademija je pripravila seminar Postani kripto pismen, ki ga bo izvajal poznavalec področja Dejan “Deki” Marković. Predavatelj pomaga posameznikom in podjetjem s svojim znanjem o kriptovalutah, izdal pa je tudi knjigo Cryptocurrencies, za katero je bil nagrajen.

Kdaj in kje?

Seminar se bo odvijal dvakrat po 2 uri, in sicer 23. ter 24. oktobra 2019 med 17. in 19. uro.
Lokacija seminarja je Študentski kampus.

Kaj?Številske šifre na računalniku

Predavatelj bo udeležence spoznal s svetom kripto valut in blockchain tehnologije: kaj so kriptovalute, kje in kako se jih uporablja, kaj je blockchain tehnologija, kje se slednja uporablja v praksi.

Poleg tega bo govora o korakih za uspešno in varno udeležbo na kripto trgu: kako odpreti račun za nakup kripto valut, zagotavljanje varnosti v postopkih, nakupovanje kripto valut, varno shranjevanje, kako spremljati kripto trg.

Študentska akcija

Študentska cena seminarja je 147 € + DDV.Študenti na travniku za računalniki

Če s seboj pripelješ prijatelja oz. če se prijavita oba skupaj, imata oba 30 % dodatnega popusta, in sicer 102,90 € + DDV na osebo.

Prijaviš se na spletni strani Kripto Akademije.

 

Ne bodi jamski človek! Bodi raje kripto pismen.

Fant pokaže nate in pomežikne

 

Prejšnji članekNobelova nagrada za književnost gre podporniku Miloševića
Naslednji članekIdeja za izlet: Trst

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.