Postani Fit

Izšla je nova številka brezplačne revije za zdravo in aktivno življenje HUJŠANJE, ZDRAVA PREHRANA IN VADBA.

Revija Postani Fit je nepristranski vir informacij o zdravi prehrani, hujšanju in vadbi. Izhaja pod okriljem Gašperja Groma, lastnika spletne strani www.maxximum.si, ki že več kot desetletje ponuja najrazličnejše fit vsebine. Do sedaj je izšlo deset številk te zelo priljubljene revije.

V današnjih časih smo z vseh strani obkroženi s številnimi informacijami o tem, kako izgubiti odvečno telesno maščobo, katere vaje izvajati, da bomo fit, katera živila so zdrava in katerim se je bolje izogniti. Sploh nasveti o hujšanju po navadi najbolj vzbudijo naše zanimanje. Kmalu se znajdemo v situaciji, ko zaradi obilice informacij ne vemo več, komu verjeti oziroma katera priporočila upoštevati. Ta dan se pojavi dieta z grenivkami, naslednji dan nam preko televizije prodajajo že kar neverjetno učinkovite vadbene pripomočke, vmes naletimo še na oglas za katerega izmed tako imenovanih superživil z eksotičnim imenom, ki odpravi vse od zobobola do srčnih obolenj in mera je polna.

Ustvarjalci revije Postani Fit želijo bralcem na objektiven način predstaviti osnovna dejstva o prehrani, hujšanju in vadbi, ki bi jih moral poznati vsak, ki je stopil na pot oblikovanja svojega telesa ali preusmerjanja svojega življenjskega sloga v bolj zdravega. Avtorji prispevkov že dolga leta sledijo najnovejšim dognanjem o zdravi prehrani, hujšanju in splošnem dobrem počutju ter so s temi področji povezani tako zasebno kot profesionalno.

Revija je tematsko razdeljena na pet sklopov. V rubriki PREHRANA IN DOPOLNILA najdete prispevke o različnih prehranskih temah, opise fit živil ter recepte za pripravo slastnih in zdravih obrokov. Če želite pripraviti sladico z nizko energijsko vrednostjo ali kosilo z uravnoteženo hranilno sestavo, vas bo ta del revije zagotovo zelo pritegnil. Rubrika HUJŠANJE ponuja najrazličnejše vsebine o izgubi odvečne telesne maščobe, od splošnih nasvetov o ustreznem načinu prehranjevanja do konkretnih shujševalnih metod. Ker so številni nasveti o hujšanju, na katere naletimo v nestrokovnih virih, velikokrat milo rečeno neosnovani, velja omeniti, da je glavno vodilo avtorjev prispevkov podajanje nezavajajočih informacij o tej občutljivi temi. V rubriki VADBA najdete vse od nasvetov za tekače in kolesarje, osnovnih principov vadbe v fitnes centru pa tja do joge in raztezanja. Rubrika TELO IN ZDRAVJE bo pritegnila bralce, ki jih zanimajo človeško telo, zdravje in dobro počutje. Izvedeli boste na primer, kako povečati koncentracijo ali poskrbeti za ustrezno spalno higieno. Zadnja rubrika NA SCENI je zanimiva predvsem za tiste, ki radi prebirajo intervjuje, povezane z oblikovanjem telesa, in odgovore prehranskega strokovnjaka na vprašanja bralcev. V tej rubriki najdete tudi kratke fit zanimivosti in reportaže športnih dogodkov.

Revija Postani Fit je kljub strokovnosti vsebin primerna tudi za tiste, ki jim zdrava prehrana, hujšanje in vadba doslej niso bili blizu. Informacije so podane na poljuden način, širok nabor prispevkov pa zagotavlja, da bo prav vsakdo, tudi stric ali stara mama, našel nekaj zase. Več informacij o reviji najdete na www.postanifit.si, oziroma na portalu www.maxximum.si, kjer si lahko preberete tudi predstavitev zadnje, desete številke revije Postani Fit.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.