Te čakajo obveznosti, ti pa imaš mačka? Učinkovite rešitve so tu!

Dekle z mačkom

Voda

Spij veliko vode! To je univerzalen recept za vsakega pivca. Na vsako enoto alkohola (šilce žganja, deci vina ali malo pivo) je idealno spiti kozarec vode. Alkohol bo tvoje telo dehidriral, vendar boš zaradi zadostne količine spite vode ostal hidriran. Pozabi na mučen glavobol naslednji dan!

Obveznosti te čakajo.

Jabolčni sok ali limonada

Basically karkoli, kar vsebuje večje količine vitamina C. Sladkor v pijači ti bo dal nekaj instant energije, ki jo boš rabil, da se spraviš iz postelje.

Kava z limono

Nasvet, ki je najbrž star, kot sam planet Zemlja. Zjutraj na tešče spij črno kavo brez sladkorja z nekaj kapljicami sveže stisnjene limone. Ne sliši se okusno, deluje pa! Vitamin C bo poskrbel za boljše splošno počutje in te osvežil, kofein pa te bo pognal v nov dan.

Daj mi kavo.

Mleko

Požirek ali dva hladnega mleka pred spanjem ali zjutraj bo pomiril razdražen želodec. Vsekakor ne pretiravaj količinsko, saj lahko izzove kontra efekt, tega pa nočeš, kajne?

Hrana

Poln želodec sicer ne bo preprečil opitosti, le zamaknil jo bo. Vsekakor pa je slabo piti na prazen želodec. Tudi po pijani noči se najprej dobro najej. Tako boš dobil moč, da boš prebolel mačka.

Hrana!

Mera

Najboljši možen nasvet: ne pretiravaj! Alkohol je močna obremenitev za tvoje telo. Ko spiješ alkoholno pijačo, svojim organom povzročiš stres. Zato, pij po pameti in zmerno, pa bo tudi jutranji maček veliko bolj ukrotljiv. 😉

In še dobronameren nasvet: Princip klin se s klinom zbija je neumnost! Z jutranjim pitjem alkohola boš mačka le preložil na kasnejši čas, bo pa ta toliko hujši.

Get well soon, boo!

In pozor; Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Prejšnji članekVeš pravo starost svojega psa?
Naslednji članekFilmi, ki so spremenili … filme

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.