10 slastnih novih okusov sladoleda za leto 2023

Roka krasi sladoled
Foto: on Rokmar d. o. o.

V slaščičarski delavnici goriškega podjetja Rokmar je to zimo kar pokalo od idej in nastalo je 10 novih okusov sladoledov in tort. Na seznamu bo prav vsak našel nekaj zase, saj vsebuje sveže in kisle okuse ter sladke in pregrešne. Katerega boš poskusil najprej?

Sladoled in torta YUZU

Za oboževalce kislih okusov smo pripravili sladoled in torto z azijskim sadežem osvežilnega citrusovega okusa. Za pripravo sladoleda potrebujete sadno bazo, aromat yuzu, dekorja lindi limona in krokrant lešnik, pri torti pa topgel in aromata grški jogurt ter yuzu.

Sladoled ROBIDA

Ta kislo-sladek sladoled pripravimo iz sadne baze in aromata robida, ki smo ga letos dodali v ponudbo. Pripravljen sladoled ima aktraktivno temno vijolično barvo in žameten okus.

Sladoled v skodelici in žlica polna sladoleda poleg
Foto: sladoled Mangobel on Rokmar d. o. o.

Sladoled MANGOBEL IN MANGUJA

Ta okus je naš letošnji favorit, saj s svojo nežno kislostjo prijetno poboža brbončice. Za pripravo sladoleda mangobel potrebujete mlečno bazo, aromata marakujo in mangobel, za sladoled manguja pa mlečno bazo, aromat pan di spagna in dekor mangobel.

Sladoled GIANDUIA

V tem božanskem sladko-kislem sladoledu boste našli mlečno bazo, aromat gianduja in dekor lindi pingi ali malina. Ljubiteljem čokolade priporočamo dekor lindi pingi, vsem, ki obožujejo svežino, pa dekor malina.

Sladoled RUMBA

Sladoled rumba je več kot rum, je rumba! Temperamentna in hrustljava. Za pripravo potrebujete mlečno bazo, aromat rumba in dekor rumba.

Sladoled in torta NOISETTE 66

Za vse ljubitelje lešnikov smo pripravili sladoled in torto NOISETTE 66, v kateri je kar 66 % lešnikove kreme s čokolado. Pripravite jo lahko na dva načina, potrebovali boste mlečno bazo, aromat noisette 66 in glede na vrsto priprave še dekor praline lešnik, aromat mascarpone in dekor praline.

Prerezana tortica, v ozadju je še ena cela
Foto: on Rokmar d. o. o.

Sladoled in torta RISIS

Ker vemo, kako slastna je kombinacija čokolade in arašidov, smo pripravili recept za sladoled in torti RISIS. V sladoledu boste našli mlečno bazo, aroma pesto arašidi in dekorja arašidovo maslo in lindi dark.

Sladoled in torta PRALIPONE

Če je lešnik vaš najljubši orešček, bo ta sladoled pravi za vas. V njem namreč najdete mlečno bazo, aromat mascarpone in dekor praline lešnik, lahko pa dodate še dekor med in crumble oris in krokant lešnik. Preprosto, ampak slastno! Za pripravo torte pa potrebujete topgel, aromat mascarpone in dekor med.

Sladoled in torta TOFFEE FIG

Se veselite poletja in sadežev, kot je figa? Za vas smo pripravili slastno kombinacijo karamele in fige. Za pripravo sladoleda potrebujete mlečno bazo, aromat toffee karamel in dekorja figa ter krokant lešnik. V torti pa boste našli naš topgel in aromata toffee karamel ter figa.

Mlečni sladoled brez mleka

Za vse, ki ne jeste mlečnih izdelkov, smo v ponudbo dodali novo bazo uni dairy free, s katero lahko pripravite mlečno bazo brez mleka. Sladoledu lahko dodate izbrani aromat (v katalogu preverite, kateri aromati ne vsebujejo alergena laktoza) in uživate v slastnem mlečnem sladoledu brez mleka.

Skupina petih oseb, ki stoji za vitrino sladoleda
Foto: on Rokmar d. o. o.

Ponos Goriške

Najboljše okuse sladoledov boš našel pri Rokmarju, kjer dajejo poudarek na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članek5 aplikacij, ki ti pomagajo pri učenju
Naslednji članekV Ljubljano prihaja Ari Shaffir, stand-up komik svetovnega kova
logo Rokmar
info@rokmar.si| Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.