V Ljubljano prihaja Ari Shaffir, stand-up komik svetovnega kova

Ari Shaffir prihaja v Ljubljano
Ari Shaffir prihaja v Ljubljano Foto: on Ari Shaffir website

V ljubljanski Festivalni dvorani se bo 10. maja v sklopu turneje ustavil ameriški stand-up komik Ari Shaffir. Marsikomu je znan kot redni gost podkasta The Joe Rogan Experience in gostitelj lastnega, Ari Shaffir’s Skeptic Tank. Shaffir je komik romunsko-židovskega porekla, čigar zadnji stand-up Jew je v prvem mesecu zabeležil 4 milijone ogledov in pristal na New York Timesovem seznamu najboljših tistega leta.

Komik brez dlake na jeziku

Shaffirju se pozna, da je oboževalec Billa Burra, saj se pri izbiri materiala ne omejuje. Pripravljen bodi na večer, ko bo smeh spremljal dvig obrvi. Nastop bo necenzuriran, zato že v opisu svarijo:

»Ne pripeljite tistega prijatelja v skupini, ki rad tleska z jezikom. Povejte mu, da delate kaj drugega, ali da vam je umrla babica, ali da je babica nekoga ubila in morate biti priča. Karkoli. Samo ne pripeljite jih. Vsi ostali pa seveda pridite.«

Povsem nova vsebina

Komika lahko spremljaš v mnogih podkastih, lahko si ogledaš Double Negative na Netflixu, vsekakor pa je priporočljivo, da ga ujameš 10. maja pri nas. Vsako leto pripravi nov nastop s povsem novim materialom. Vstopnice stanejo 30 evrov – tudi če se med predstavo zalotiš pri neodobravanju, ne boš prav veliko izgubil.

Ari Shaffir - JEW (2022) FULL SPECIAL

 

VIREntrio
Prejšnji članek10 slastnih novih okusov sladoleda za leto 2023
Naslednji članekOcena filma: Bella Ciao – Za svobodo (25. FDF)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.