3 najboljši zimski okusi

Veganski in dietni sladoledi Rokmar za vse navdušence nad okusi
Foto: Rokmar d. o. o.

Sneg je spet pobelil vrhove in spomlad ni nič kaj bližje. V tem mrazu se moramo ogreti z bogatimi okusi, ki pobožajo naše brbončice in ogrejejo naša telesa. Orientalske začimbe, kot je cimet, ne smejo manjkati, prav tako oreščki, ki so slastni za prigrizek med dolgočasnimi predavanji. Kateri okusi te bodo ogreli na te sive zimske dni?

1001 noč

S tem aromatom v pasti lahko pripraviš mlečni sladoled pravljičnega orientalskega okusa. Vsebuje namreč arome suhega sadja in mandljev, ki so kot nalašč za pobožanje premraženih brbončic.

Jabolčni štrudelj

Je še kak okus, bolj značilen za zimo, kot jabolko in cimet? Ta dekorativni sadni preliv iz jabolk in cimeta lahko uporabiš tudi kot polnilo na jabolčni piti.

Apple pie - strudel or apfelstrudel, sliced "u200b"u200bpie with apples and spices on a gray table, close-up, selective focus. Traditional pies of European cuisine
Foto: ed chechine iz iStock

Vanilija extra z medom

S tem aromatom v pasti lahko pripraviš mlečni sladoled z intenzivnim okusom vanilje in dodanim mletim vaniljevim strokom. Piko na i doda dekorativni preliv iz medu jantarjeve barve.

Najboljši okusi butičnega proizvajalca

Najboljše okuse boš našel pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdeš na njihovi spletni strani, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Prejšnji članekRim bo zgradil največjo sončno elektrarno na svetu
Naslednji članekKo lahko Hobit luknjo zgradiš v treh dneh
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.