5 najbolj priljubljenih okusov vroče čokolade

Homemade Warm Hot Chocolate with Mini Marshmallows
Foto: bhofack2 iz iStock

Pri vroči čokoladi je na voljo kar nekaj različnih okusov, od klasičnih, kot sta temna in bela, do bolj nenavadnih, kot sta lešnik in kokos. Si se kdaj vprašal, kateri okusi vroče čokolade so najbolj priljubljeni? Je med njimi tudi tvoj najljubši okus? Odgovore izveš v nadaljevanju.

Nutela

Ali koga preseneti, da je na prvem mestu okus Nutele? Ta sladek namaz iz lešnikov in čokolade kraljuje po vsem svetu, zato ni čudnega, da je prisoten tudi v vroči čokoladi. Najbolj priljubljen okus vroče čokolade je tako sladka čokolada s pridihom lešnikov.

Poprova meta

Ljubitelji metinega čaja vedo, kako čudovit občutek je, ko naredijo požirek vročega čaja, ki jih nato pohladi v želodcu. Ista logika je uporabljena pri vroči čokoladi. Dodatek poprove mete popestri sladkobo in pričara svežino poletja.

peppermint, medicinal plant, medicinal herbs
Foto: congerdesign iz Pixabay

Slana karamela

V zadnjih letih je slana karamela pridobila na priljubljenosti, saj dodatek soli nevtralizira sladkobo karamele, kombinacija pa zagotavlja prav nepozaben okus. Trendovska slana karamela je priljubljena tudi pri nas, kjer jo lahko najdeš v najrazličnejših sladicah in napitkih.

Pomaranča

Je še kaj boljšega od kombinacije čokolade in pomaranče? Le malo okusov se lahko kosa s to klasično simfonijo okusov. Nič čudnega, da jo najdemo v piškotih, tortah, bonbonih in seveda tudi v vroči čokoladi.

Arašidovo maslo

Za priljubljenost arašidovega masla se lahko zahvalimo Američanom, vendar je ta okus močno prisoten tudi na našem trgu. Vroča čokolada z okusom oziroma dodatkom arašidovega masla je sicer manj pogosta, vendar je samo še vprašanje časa, kdaj bo tudi ta okus postal klasika v naših kavarnah.

board, bread, brown
Foto: Shutterbug75 iz Pixabay

Najboljšo vročo čokolado pri nas najdeš pri Chocomarju

Najboljša slovenska vroča čokolada Chocomar se ponaša z izjemno enostavno pripravo, končni rezultat pa je gosta vroča čokolada kot v tvoji najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdeš na spletni strani Chocomarja, slediš pa lahko tudi njihovemu Facebook profiluVse okuse najdeš v Mercatorjevih in Tuševih Cash&Carry, kjer lahko kupuješ tudi kot fizična oseba!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekLiterarni natečaj 2023: Objavljen razpis za promocijo slovenskega jezika
Naslednji članekTop 5 idej za predizpitno potovanje
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.