Ali se je napoved trendov uresničila?

Najboljše sestavine za sladoled
Foto: Rokmar d. o. o.

Poletje je že skoraj mimo, to pa niti približno ne pomeni konca sladolednih dni. Vročina ostaja, sonce pa prav tako. To pomeni sladoled in še več sladoleda. Nekaj je tistih okusov, ki so nas presenetili v poletnih mesecih in nam prinesli nove, sveže in fantastične okuse. So se napovedi pred poletjem uresničile? Smo pravilno napovedali top sladolede poletja? Če so ti slučajno pobegnili, jih lahko najdeš v tem prispevku.

Breskev-bezgov cvet za vroče dni

Je kaj bolj primernega za vroče dni, kot sta breskev in bezeg? Prav res bi težko našli kaj bolj svežega in pristnega, kar sta lastnosti, ki jih zlahka pripišemo tudi temu okusu sladoleda. Dišeča pravljica, nenadgradljiva vsebina in poletni sprehodi pod sončnimi žarki. Vse je bilo drugače in vse bo drugače s tem okusom sladoleda.

Mango nikoli ne razočara

Vsake toliko svet zajame trend okusov, ki je letos pripadel oziroma še vedno pripada mangu. Mangov sladoled prinaša tropske dežele, poležavanje pod palmami in plavanje v kristalno jasnem oceanu. Gre za 100 % veganski sladoled, ki ne vsebuje umetnih arom in barvil. Če si kadarkoli potreboval navdih za sladoled, potem je mango pravi zate.

Najboljši sadni sladoledi z najboljšimi sestavinami
Najboljši sadni sladoledi z najboljšimi sestavinami

Sivka v cvetu mediterana

Čim se bliža konec poletja, takoj se prične obujanje spominov na izlete in počitnice. S tem ni nič narobe, saj so obiski morja stalnica in tradicija. Skoraj v tolikšni meri kot sladoled na poletni dan. Okus cvet mediterana prinaša izstopajoč okus sivke, ki vsakega spomni na prelestne mediteranske okraje. Sproščujoč, osvežilen in pomirjajoč okus sladoleda, ki je popoln za vse dni v letu.

Najboljši sladoledi z najboljšimi sestavinami

Podjetje Rokmar d.o.o. skrbi za najboljše sestavine za sladoled. Baze, aromati, dekorji in druge sestavine, ki sladoled naredijo najboljši, najbolj sočen, najbolj okusen in nasploh nepozabljiv.

Školjke s kepicami sladoleda na odeji, po kateri je raztresena sivka, poleg školj so tri žlice

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekGostilna Palaska s čudovitim razgledom in hrano
Naslednji članekLevica se podaja v predsedniško dirko
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.